Coronavirus: de gevolgen voor je bestelling, installatie of winkelbezoek? Lees meer
Samsung-logo

Samsung introduceert QLED 8K TV

Perfect reality

De QLED 8K TV's hebben een zeer hoge 8K resolutie, wat 4x meer pixels oplevert dan 4K. Dit zorgt voor nog meer diepte en detail, zodat het lijkt alsof je uit een raam kijkt. Daarnaast gebruikt QLED 8K Quantum Dots die licht omzetten in de meest intense kleuren. Een hoge helderheid, sterk contrast, anti-reflectie laag en ruime kijkhoek staan garant voor geweldig beeld onder alle lichtomstandigheden.

De stijlvolle oplossing

De TV staat centraal in je woonkamer en moet natuurlijk perfect passen in jouw levensstijl en interieur. Dankzij Ambient Mode is je TV mooi, zelfs als hij uit staat. Een prachtig design vanuit elke hoek is dan ook een vereiste. Een bijna onzichtbare verbinding tussen de TV en de randapparatuur doormiddel van de One Invisible Connection garandeert een nette opstelling en geeft je een ongeziene flexibiliteit bij het inrichten van jouw woonkamer.

Nagenoeg randloos

De Infinity Screen (van toepassing op de Q950TS & de Q900T) is een TV met een nagenoeg randloosscherm en een ultradun profiel. Het is de kracht van ongerept beeld, niet gevangen in een omlijsting, maar vrij. De puurste vorm van TV. Daarboven op beschikt de Q950TS ook nog over een ultradun profiel van 15mm.

De perfecte Smart TV

Bevrijd de salontafel van een onoverzichtelijke verzameling afstandsbedieningen. Met de Samsung Premium One Remote Control bedien je niet alleen je TV, maar al je apparaten met een en dezelfde afstandsbediening. Kortom, je geniet van de snelste, gemakkelijkste en meest uitgebreide Smart TV ervaring.

Perfect reality

Samsung QLED 8K combineert de unieke kijkervaring van QLED gecombineerd met de perfecte kleurresolutie van Q HDR 8K en de voordelen van 8K AI upscaling om het meest realistische beeld ooit op het scherm te toveren.

 Real 8K resolution

Hoe groter het scherm, hoe hogere resolutie je nodig hebt om te kunnen genieten van optimale beeldkwaliteit. Samsung QLED 8K TV’s hebben een resolutie van 7680 x 4520, wat maar liefst 4 keer meer pixels oplevert dan bij 4K Ultra HD! Dat betekent ongekende diepte en detail rechtstreeks in de huiskamer.

Draagt iemand op TV een horloge? Met 8K resolutie kun je daarop zien hoe laat het is!

 8K AI Upscaling

 De 8K technologie is zo nieuw dat er nog maar weinig films speciaal voor zijn gemaakt. Toch kun je direct kijken naar 8K beelden op een Samsung QLED 8K TV!
Ingebouwde Kunstmatige Intelligentie (AI) zorgt ervoor dat bestaande films automatisch worden opgeschaald naar superieure 8K kwaliteit. Ook verwijdert AI ruis uit de beelden, maakt randen scherper, en herstelt de kleinste details in het beeld.

 Quantum Processor 8K

 De ultrakrachtige Quantum Processor 8K van Samsung zorgt er voor dat je altijd kunt genieten van optimale beeldkwaliteit en het allerbeste geluid, aangepast aan jouw persoonlijke voorkeuren. De processorkracht wordt ook ingezet om maximaal te profiteren van de Ambient Mode, waardoor de TV net zo makkelijk een fraai kunstkader of een stijlvolle fotolijst wordt.

Bovendien wordt het nu makkelijker dan ooit om je TV te verbinden met andere slimme apparaten, zodat je ze nóg slimmer kunt gebruiken.

 Q HDR 8K Powered by HDR10+

 Geniet van onvoorstelbare diepte en detail, in combinatie met de weergaloze 8K helderheid. HDR10+ technologie zorgt ervoor dat kleuren perfect worden weergegeven. Zo ervaar je films tot in de kleinste details op realistische wijze, precies zoals de filmmaker dat bedoeld heeft.

Kijk opnieuw naar je favoriete serie zoals Game of Thrones, ervaar het meest realistische beeld ooit en ontdek details die voorheen niet gezien konden worden.

100% Kleurvolume

Sta je wel eens stil bij de prachtige kleuren van een glas-in-loodraam? Het licht brengt de kleuren tot leven. Het is de perfecte illustratie waarom Samsung voor Quantum dots kiest. De piepkleine nanokristallen creëren immers de meest zuivere kleuren en de helderste beelden. Door het gebruik van vernieuwde Quantum dots zijn zowel de kleurweergave als de licht-efficiëntie sterk verbeterd. Het TV-paneel is vernieuwd om nog beter contrast te leveren, en een optimale kijkhoek.

QLED TV’s leveren als eerste ter wereld een 100% kleurvolume, waardoor ze niet alleen in donkere maar ook zeer heldere beelden de subtielste kleurschakeringen tonen. Denk aan een zeer heldere hemel met wat lichte bewolking. Op een traditionele televisie is die heldere hemel bijna wit, en valt de wolk nauwelijks op. Maar dankzij QLED zie je een stralende helderblauwe hemel, waartegen de wolk des te beter afsteekt, net zoals de filmmaker dat voor ogen had.

Direct Full Array Elite

Met Direct Full Array Elite worden donkere beelden donkerder, en lichte beelden lichter. Dit zorgt voor uitzonderlijk goed contrast door de zones in donkere delen van het beeld te dimmen, en in heldere delen juist krachtiger te belichten. Details blijven perfect zichtbaar onder alle lichtomstandigheden, zodat alles altijd goed zichtbaar is en je altijd kunt rekenen op een geweldige beeldkwaliteit.

Kijk voortaan gerust op klaarlichte dag naar een natuurprogramma over nachtdieren. Je hoeft daarbij geen detail meer te missen.

De stijlvolle oplossing

De TV staat centraal in de woonkamer en moet dan ook perfect integreren in jouw levensstijl en interieur. Met de nieuwe Ambient Mode is dit nog meer verbeterd. De bijna onzichtbare verbinding tussen de TV en de randapparatuur garandeert een strakke uitstraling en geeft flexibiliteit bij het inrichten van jouw woonkamer. Met de transparante One Invisible Cable en One Connect Box creeer je een mooi afgewerkte opstelling.

Ambient Mode

We kijken graag tv, maar zien hem liever niet. De TV staat het grootste gedeelte van de tijd uit. Dus waarom gebruiken we hem niet als decoratief item? Dankzij de Ambient Mode is de TV mooi, zelfs als hij uit staat. Dankzij de Ambient Mode zal de TV mooi wegvallen in het interieur. Het zwarte gat in uw woonruimte is dus verleden tijd. Het is zelfs mogelijk om het weer, de tijd en het nieuws te checken. Een prachtig design en naadloze integratie in je interieur maken van de TV een echte blikvanger.

One Invisible Cable

Een wirwar van kabels maakt zelfs een strak opgehangen TV slordig. Ook daar heeft Samsung aan gedacht. Sluit al je randapparatuur aan op de One Connect-box die je in de kast verbergt. Een enkele transparante kabel van 5 meter, de Invisible Cable, verbindt de televisie met de One Connect-box en voorziet het toestel in 2018 zelfs van stroom. Zo creëer je een nette, mooi afgewerkte opstelling. De Invisible Cable geeft je de vrijheid om de TV te plaatsen waar je wilt.

No Gap Wall-Mount

Hang je TV naadloos tegen de muur met de optionele No Gap Wall-Mount. Verspil geen ruimte en kies voor een strakke uitstraling. De No Gap Wall-Mount is ook nog eens erg snel en makkelijk om te installeren. Geen paniek als hij wat schuin hangt, je kunt hem tot 6 graden corrigeren, zonder nieuwe gaten te boren. Je kunt de wandbeugel ook tot 15 graden naar voren kantelen, zodat je het ideale beeld hebt, ook als je de televisie iets hoger hangt.

De perfecte Smart TV

One Remote Control

Dankzij One Remote Control bedien je alle aangesloten apparaten met de afstandsbediening van je Samsung TV. Je settopbox voor digitale TV, je Blu-ray-speler, en je Home Theater audio-set, je kunt ze allemaal netjes in de kast opbergen en je bedient ze allemaal met één afstandsbediening. Handiger kan het niet.

SmartThings

De Smart TV kan moeiteloos verbonden worden met meerdere apparaten. Deze apparaten, dus ook uw TV, kunnen bediend worden met de SmartThings app. In plaats van meerdere apps, heb je nu 1 app voor alles.

Content

De Smart Hub brengt al je entertainment samen op één plaats: live TV, externe bronnen, internettoepassingen, streaming diensten en games. Enkele toetsen volstaan om van de ene naar de andere content te surfen, je vindt alles in een wip terug. De Smart Hub herkent zelf welke apparaten je aansluit in een razendsnel tempo.