Samsung-logo

Samsung The Frame 

Maak je woonkamer nog mooier met een TV die past bij jouw stijl en interieur. The Frame is meer dan een TV. Hij maakt elk moment in je kamer mooier, en beschikt bovendien over de schitterende beeldkwaliteit van QLED. Een schitterende TV als hij aanstaat en een kunstwerk als hij uitstaat.

Staat ‘ie aan, dan is het gewoon een 4K QLED televisie. Staat ‘ie uit, dan geniet je van een prachtig kunstwerk aan de muur.

Dit jaar is het model dunner dan ooit en zijn er 1400 kunstwerken beschikbaar.

Art mode

Kunst tonen op verschillende manieren

Een scala aan lay-outs en kleuren

Met Art Mode zorg je er gemakkelijk voor dat de presentatie van je kunst op The Frame perfect in jouw interieur past. Kies uit verschillende opties om de matte lay-out en kleur te vinden die het beste bij de kunstwerken past.

Verfraai je woonkamer met kunst

Je vindt altijd het perfecte kunstwerk voor iedere stemming en elke gelegenheid. Je kunt de collectie gemakkelijk personaliseren om je ruimte elke dag opnieuw in te richten als je eigen kunstgalerie.

Galerieën van wereldklasse in je woonkamer

Neem op The Frame een gratis proefabonnement en ontdek alle schitterende content in de Samsung Art Store. Als je lid wordt, krijg je onbeperkt toegang tot kunstwerken en foto's, van klassieke werken tot moderne kunst.

Ontdek kunst in één van de vele categorieën

Van kleur tot onderwerp en nog veel meer: dankzij de gebruiksvriendelijke en duidelijke kunstcategorieën van de Samsung Art Store is het leuk en eenvoudig om een breed scala aan kunst voor alle gelegenheden te ontdekken.

Design

Een strak beeld

One Invisible Connection

Maak efficiënter gebruik van je ruimte. Met de One Invisible Connection zijn alle kabels uit het zicht zodat je al je apparaten kunt verbinden zonder rommelige kabels. Zo sluit je alles praktisch onzichtbaar aan.

Mooi op elk moment

Samsungs meest geavanceerde TV is als een fotolijst die van je woonruimte een galerie maakt en kunst nog dichterbij brengt. The Frame breekt met alle conventies en maakt je woonruimte nog stijl- en sfeervoller.

Als een echte lijst aan de muur

Je installeert The Frame gemakkelijk en snel, en kantelt hem opzij, naar achteren en naar voren voor het ideale zicht. Hij is schitterend van alle kanten en past perfect in jouw interieur.

Maak een galerie van je woonkamer

Ga eens voor iets heel anders. Zet je TV neer waar je maar wilt met de verschillende TV-standaardopties die bij jou en je interieurstijl passen.

Technology

Zie de wereld in QLED

Je ogen verdienen de beste beeldkwaliteit en prachtige kleuren. Met Samsungs Quantum Dot-technologie en Dual-LED backlight overtreft The Frame 2020 al je verwachtingen, met 100% kleurvolume en een ongekend realistische kleurweergave, hoe licht of donker de scène ook is.

Zie details tot leven komen

Prachtige kleuren. Uitzonderlijke contrasten. Perfecte details. Geavanceerde HDR 10+ brengt beelden tot leven en laat je alles zien zoals de regisseur het bedoeld heeft. Je ontdekt details die je nog nooit eerder gezien hebt, ook in de lichtste of donkerste scènes.

Gemakkelijk te gebruiken

Bedien alle aangesloten apparaten heel eenvoudig met One Remote Control en je mobiele telefoon. Gebruik je smartphone om de instellingen aan te passen of een nieuw kunstwerk te vinden om weer te geven. Gemakkelijk te vinden, gemakkelijk te gebruiken.

Welke kies jij?