Zie je woning tot leven komen met The Frame

Omdat The Frame op een echte lijst lijkt, maakt The Frame je woonruimte altijd groter. Het grote scherm biedt een groots display voor kunst, waardoor het beeld altijd indruk maakt - of de tv nu aan of uit staat.

Bekijk The Frame

Samsung collectie

Geef je woonkamer een update en geniet van wisselde beelden met jouw selectie kunstwerken en foto's van geweldige kunstenaars. Blader door een kunstcollectie, en voeg cultuur toe aan je dagelijks leven.

Art Store

Sluit een abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot een uitzonderlijk assortiment van kunstwerken en foto's, van klassieke werken tot hedendaagse kunst.

Mijn collectie

Omlijst je favoriete momenten. Je kan gemakkelijk je eigen foto's uploaden en tentoonstellen. Stuur je foto's eenvoudig naar The Frame via je mobiel of met een USB-stick.

Passe Partout

Met The Frame zorg je er gemakkelijk voor dat de presentatie van je kunst perfect in jouw interieur past. Kies uit verschillende opties om de passe partout in de juiste vorm en kleur te vinden.


Stem hem af op je eigen stijl

De keuze is aan jou als het op The Frame aankomt. Verander het uiterlijk met verwisselbare lijsten met kliksysteem*. Magneten zorgen ervoor dat de lijst gemakkelijk bevestigd en verwijderd kan worden. Kies de ideale verwisselbare lijst voor je kamer, je smaak, of het kunstwerk.


*Aanschafprijs is inclusief één verwisselbare lijst in kleur naar keuze.

No Gap Wall-Mount

Je kunt The Frame gemakkelijk en snel installeren, en hem opzij, naar achteren en naar voren kantelen voor het ideale zicht.

Onzichtbare Verbinding

Maak efficiënter gebruik van je ruimte. Met een bijna onzichtbare glasvezelkabel verbind je alle apparaten zonder rommelige kabels. Verbind onzichtbaar.

Voelt je aan­­wezigheid

De bewegings­sensor merkt je aan­wezigheid op en zet het scherm aan. Zo geniet jij van je favoriete kunst. Als je weggaat, gaat het scherm uit om energie te besparen.

Helderheids­­sensor

Door het omgevingslicht te detecteren past de helderheidssensor automatisch de helderheid en kleurtoon van het scherm aan voor een natuurlijke belichting.


Studio Stand

The Frame wil je op gepaste wijze plaatsen. Hoe beter te onderstrepen dan met de optionele Studio Stand die maakt dat hij perfect in je interieur past. De Studio Stand geeft je woonkamer een elegante look en is een prachtige toevoeging aan je interieur. Waar je The Frame ook neer zet, de Studio Stand heeft een verfijnde uitstraling met een uniek, donkerbruin, aluminium design-ezel. Dankzij het kabelmanagement systeem werk je alle kabels netjes weg in de poten van de standaard. Zo heb je geen wirwar aan kabels en een perfecte presentatie in je woonkamer.

Bekijk The Frame

4K UHD

Geniet van 4K Ultra-HD-technologie. Deze techniek is 4 keer gedetailleerder dan Full HD, waardoor alles op je scherm duidelijker en helder is.

Groot dynamisch bereik

Zie details tot leven komen. High Dynamic Range (HDR) geeft zowel donkere als lichte delen van het beeld helder en duidelijk weer.

SmartTV

De Smart Hub brengt al je entertainment samen: live tv, externe bronnen, internettoepassingen, streaming diensten en games.

One Remote Control

Met de One Remote Control pas je The Frame gemakkelijk aan. Zo verander je eenvoudig de kunstwerken, de instellingen en de zender.

The Frame is in de volgende BCC filialen te bekijken:

BCC Amersfoort
Amersfoort
gelegen op Woonboulevard Amersfoort
Amsterdamseweg 49
3812 RP Amersfoort

BCC Amsterdam Buitenveldert
BCC Plaza
gelegen in Buitenveldert-West
Buitenveldertselaan 158
1081 AB Amsterdam

BCC Hilversum
Hilversum
gelegen in Winkelgebied de Gooische Brink
Kerkbrink 9
1211 BW Hilversum

Beoordeling door klanten: 8,8 (6171 beoordelingen)