Omdat een sportieve levensstijl gezonder is

Of je nu nog wekelijks traint voor een marathon of de 4-daagse van Nijmegen of simpelweg wilt weten of je voldoende beweging krijgt en hoe je slaapt. Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om in de gaten te houden wat de status van jouw gezondheid is.

Houd je sportieve activiteiten bij met een sporthorloge of houd je gezondheid en activiteit in de gaten met een activiteitentracker.

Activity trackers Een activity tracker is ideaal wanneer je een gezonde levensstijl nastreeft. Naast dat hij overdag je activiteiten bijhoud, houd je met een activity tracker ook je hartslag en slaapritme bij. Deze gegevens worden vervolgens online opgeslagen of in een app bijgehouden. Zo kun je makkelijk doelen stellen en je vorderingen bijhouden.
Sporthorloges Train je met een specifiek doel? Dan is een sporthorloge een goede keuze. Met een sporthorloge heb je direct inzicht in verschillende meetwaarden tijdens je activiteit. Denk aan afgelegde afstand en de route, maar ook snelheid en hartslag. Zo kun je tijdens je activiteit aanpassingen doen. Na het sporten kun je tevens alle data rustig analyseren en vergelijken via een app of computer.