Shop nu bij BCC met jouw VVV Cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart is één van de leukste cadeaus om te krijgen, want je kunt zelf kiezen waar je het aan besteedt. Gelukkig liggen de jaren dat je alleen kon kiezen tussen een wegenkaart of een etentje achter ons. Bij BCC kun je jouw VVV Cadeaukaart verzilveren voor een cadeau dat helemaal bij je past, van blender tot smartphone en van elektrische deken tot tablet.

Bekijk hier de antwoorden op de meestgestelde vragen of maak direct een keus uit ons brede assortiment, betaal online met jouw VVV Cadeaukaart en krijg je zelfgekozen cadeau snel thuisbezorgd!

Tijdens het betaalproces kun je de VVV Cadeaukaart als betaalmiddel selecteren. Na invoeren van het VVV Cadeaukaart -nummer en de kras/beveiligingscode wordt het bedrag van je VVV Cadeaukaart afgeschreven.

Natuurlijk. Wanneer het aankoopbedrag hoger is dan de waarde van jouw VVV Cadeaukaart dan kun je het resterende bedrag met een ander betaalmiddel voldoen.

Ja, dat kan. Wanneer je een deel van het aankoopbedrag met een VVV Cadeaukaart hebt betaald keer je automatisch terug naar betaalomgeving. Vervolgens kun je opnieuw de VVV Cadeaukaart als betaalmiddel selecteren om het resterende bedrag af te rekenen.

Nee, dat hoeft niet. Een eventueel resterend bedrag kun je bij een volgende aankoop besteden. Houd er wel rekening mee dat je alleen een deel van de waarde van jouw VVV Cadeaukaart kunt besteden als het aankoopbedrag lager is dan het saldo op je kaart.

Je kunt op de VVV website snel en eenvoudig controleren hoeveel je met jouw VVV Cadeaukaart kunt besteden.

Op BCC.nl betaal je heel gemakkelijk met de VVV Cadeaukaart. Heb je een VVV Cadeaubon gekregen? Daarmee kun je niet op BCC.nl betalen, maar kun je wel in al onze winkels terecht. Daar kun je natuurlijk ook met jouw VVV Cadeaukaart betalen.