Intelligent stofzuigen: met zak. Zonder verlies van zuigkracht.

Ongeveer de helft van alle gebruikers van een stofzuiger met stofzak klagen over de verminderde schoonmaakprestaties na verloop van tijd (enquête onder 306 huishoudens). De reden is de toenemende inhoud van de stofzuigerzak die de luchtstroom in het apparaat blokkeert en daardoor ook goed schoonmaken verhindert.

De nieuwe stofzuigers van Siemens met powerSensor bieden de optimale oplossing. Deze zorgen namelijk volledig automatisch voor een grondige reiniging zonder verlies aan zuigkracht, ook als de zak langzamerhand vol raakt. Dat voorkomt langdurig moeten zuigen en voortijdig de zak moeten verwisselen.

Schoon resultaat zonder verlies aan zuigkracht. De innovatieve powerSensor Technology van Siemens

Met het vol raken van de stofzuigerzak wordt de luchtstroom steeds meer belemmerd. Al een kleine afname in het vermogen kan een groot effect hebben op uw resultaten. Een vermogensverlies van een paar procent kan ertoe leiden, dat zich meer stof kan vastzetten in uw tapijt: een ideale voedingsbron voor huisstofmijt. Siemens powerSensor Technology voorkomt dit probleem.

Een sensor voor de stofzak (1) en een tweede sensor achter de stofzak (2) meten de drukverhoudingen in de stofzuiger en geven deze informatie via een transmitter (3) door aan de processor (4). De processor berekent het vermogensniveau van de stofzuiger en compenseert vervolgens eventueel zuigkrachtverlies.

De HEPA filtering van de Siemens stofzuiger met powerSensor.

Fijnstof in tapijten en kieren vormt vooral een gezondheidsrisico voor kleine kinderen en oude mensen. Des te belangrijker zijn goede schoonmaakprestaties en een filtersysteem dat fijnstof daar houdt, waar het hoort: in de stofzak.

Wat velen niet weten: de moderne stofzakken van Siemens houden zelfs de kleinste deeltjes vast. Hierdoor komen slechts weinig deeltjes terecht op het achter de stofzak geplaatste HEPA hygiënefilter. Dit filter is geschikt voor mensen met een allergie en zorgt voor schone uitblaaslucht met stofuitstoot klasse A.

Anders dan bij veel stofzuigers is het geïntegreerde HEPA filter wasbaar en hoeft het niet te worden vervangen. Hierdoor ontstaan geen extra kosten. Dankzij de hoge filtratiegraad van de stofzakken is schoonmaken van het wasbare HEPA filter slechts zelden nodig.

De nieuwe powerProtect-stofzak met XXL volume reduceert het vervangen van de stofzak en bijkomende kosten. De elektronische indicator voor vervangen van de stofzak geeft aan wanneer de stofzak moet worden vervangen.

De hygiënesluiting van de stofzak zorgt voor extra gemak bij het vervangen van de stofzak. Waar bij het legen van veel zakloze stofzuigers de fijnste vuildeeltjes kunnen rond dwarrelen, kan de stofzak van de Siemens stofzuiger met powerSensor worden afgesloten. Zo kan de volle stofzak eenvoudig uitgenomen en weggegooid worden.

Intelligent. Sterk. En ook uiterst prettig in de bediening.

XXL volume.

De Siemens stofzuigerzakken XXL hoeven minder snel vervangen te worden en reduceren daardoor bijkomende kosten. De elektronische indicator voor vervangen van de filterzak geeft aan wanneer de zak moet worden vervangen.

Flexibel gestuurd, snel geparkeerd: 4 zwenkwieltjes en extra lang snoer.

De 4 flexibele zwenkwielen van de Siemens stofzuiger met powerSensor en de actieradius van maar liefst 12 meter zorgen voor grote beweeglijkheid en stabiliteit om eenvoudig met de stofzuiger te kunnen manoeuvreren in alle richtingen. Ondanks zijn grootse prestaties is de Siemens stofzuiger met powerSensor opvallend wendbaar en kan hij dankzij de parkeer- en plaatshulp heel eenvoudig, snel en comfortabel worden opgeborgen.

Bescherming in de huishouding: de softBumper Protection.

De softBumper Protection zorgt voor goede bescherming van uw meubels en wanden tijdens het stofzuigen. Want de nieuwe geïntegreerde schokdemping beschermt effectief tegen schade door botsingen en zwarte strepen in uw huis.Sinds september 2014 verplicht: het nieuwe EU-energielabel.

Met de invoering van het nieuwe energielabel per 1 september 2014 mogen fabrikanten alleen nog maar stofzuigers met een vermogen van minder dan 1600 watt in omloop brengen. Dat leidt tot minder energieverbruik. Onze uitdaging: met minder energie hoge schoonmaakprestaties bereiken. Het resultaat: de nieuwe stofzuigers met powerSensor Technology van Siemens.

Beoordeling door klanten: 8,7 (5639 beoordelingen)