Ontdek de mogelijkheden van een Smart Home

Beleef meer comfort, veiligheid, energiebesparing en gemak met een Smart Home. Of je nu kiest voor het gemak van slimme verlichting of ook op je werk wilt weten wie er bij jou thuis aanbelt; een slim huis maakt jouw leven leuker, makkelijker en slimmer.

De wasmachine aanzetten als je vanaf je werk naar huis rijdt? Of de lichten dimmen door het alleen maar te vragen? Dit klinkt misschien als iets uit de toekomst, maar er zijn al heel veel slimme producten te koop. Denk je dat het heel moeilijk en technisch is? Dat valt reuze mee!

Hoe werkt een Smart Home?

In een Smart Home zijn de apparaten aan elkaar gekoppeld of aan het internet. Hierdoor kan je ze besturen via een tablet of je telefoon. Doordat ze aan elkaar gekoppeld zijn, kan je ze ook laten samenwerken. Laat bijvoorbeeld jouw lampen en thermostaat aangaan als je bijna thuis bent, aan de hand van de locatie van jouw telefoon. Zo zorg jij dat je altijd in een lekker warm en verlicht huis aankomt. Hoe lekker is dat?

Uiteraard zijn er wel wat dingen waar je rekening mee moet houden, zoals de kwaliteit van je WiFi verbinding en welk platform je gaat gebruiken.

Shop nu

Sfeer en verlichting

Maak je huis een thuis met sfeervolle slimme verlichting. Slimme lampen kunnen helemaal naar wens ingesteld worden. Kies hoe fel ze branden of geef een gezellige avond extra kleur met keuze uit 16 miljoen kleuren. Op deze manier heb je altijd de juiste sfeer in je kamer. Bedien deze lampen met je telefoon of stel een tijdsschema in.

Shop sfeer en verlichting

Bewaking en veiligheid

Beveilig jouw huis eenvoudig met Smart Home apparaten. Plaats slimme camera’s of gebruik een deurbel met camera. Handig om altijd via je telefoon te zien wat er in en rondom je huis gebeurt. En wat te denken van slimme rookmelders en deur- en raamsensoren. Door de meldingen op jouw smartphone ben je altijd en overal op de hoogte van de veiligheid in je huis!

Shop bewaking en veiligheid

Verwarming en klimaat

Een warm huis als je thuiskomt en een thermostaat die uitgaat als er niemand meer thuis is. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Niet dus! Met een slimme thermostaat en radiatorknoppen kan dit allemaal. Niet alleen heel comfortabel maar ook nog goed voor je energierekening.

Shop verwarming en klimaat

Slim huishouden

Wie is er dol op het huishouden doen? Hoe fijn zou het zijn als jouw apparaten jou daarin helpen? Kom thuis in een gestofzuigd huis en krijg een melding op je telefoon als de wasmachine klaar is. Of kijk in de supermarkt via jouw telefoon in de koelkast of je toch dat pak melk nog moet meenemen. Verwonder je over alle mogelijkheden!

Shop slim huishouden

Slimme audio oplossingen

Gewoon tegen je speaker zeggen welke muziek je wilt horen, hoe ideaal is dat? Vertel de speaker welke afspeellijst of welke band je wilt luisteren en je wordt op je wenken bediend. Jij bent de DJ! Met een ingebouwde Google Assistant of Alexa vraag je ook gelijk wat het weerbericht is, of om de verlichting op precies de juiste sfeer te zetten voor je muziek.

Shop multiroom audio

Automatiseer je huis

Hoe slim jouw apparaten ook zijn, jij mag zelf bepalen welke acties je wilt doen. Dit kan je uiteraard doen via een app op je telefoon of tablet, maar je kunt dit ook door allemaal slimme apparaten laten doen. Zo bestaan er knoppen waarmee je in één keer alle vooraf ingestelde acties tegelijk uitvoert. Denk hierbij aan een knop voor als je naar bed gaat; je verlichting in je woonkamer gaat uit, je verwarming gaat laag, de televisie schakelt uit en je verlichting in je slaapkamer gaat aan.

Je kunt bovendien al jouw ‘domme’ apparaten slim maken met een slim stopcontact. Sluit jouw apparaat daar op aan en bedien ‘m met je telefoon of via Google Assistant met je stem. Aan bedienings­mogelijkheden geen gebrek!

Zorg voor goede wifi

Het hart van je Smart Home

Wifi is het hart van je slimme huis. Zonder een goede verbinding kunnen de slimme apparaten nietmet elkaar en jouw smartphone communiceren. Hierdoor zijn ze niet meer te bedienen. Ook boven op zolder wil je natuurlijk zonder onderbrekingen Netflixen, gamen en Spotify luisteren. Gelukkig hebben wij hier de perfecte oplossingen voor.

Shop Multiroom wifi

Smart Home platformen

Voor de besturing van je slimme huis maak je gebruik van Smart Home platformen. Wij hebben ze allemaal voor je op een rij gezet.

Ervaar Smart Home nu zelf

Bij geselecteerde BCC winkels kun je nu zelf de mogelijkheden ervaren, proeven, voelen en proberen. We tonen je in onze Smart Home omgeving op een duidelijke manier diverse toepassingen. Precies zoals je de apparaten thuis ook zou gebruiken.

Kom snel langs bij onze winkels in Den Bosch, Hoorn, Veenendaal of Zoeterwoude en vraag de productspecialist om een demonstratie. Wij helpen je graag!

Wij installeren het graag voor je

Mocht je het nou lastig vinden om al dit moois te installeren, dan is dit geen probleem. BCC heeft de oplossing in huis! Start een live-chat met één van onze collega’s of kom naar één van onze winkels en vraag naar onze Smart Home installatiemogelijkheden.