Smart Home

Ontdek de mogelijkheden bij BCC

Een Smart Home geeft je als bewoner veel meer comfort, veiligheid, energiebesparing en gemak dan een 'gewone' woning. Op ieder moment, of je nu thuis bent of niet.

In een Smart Home vind je allerlei apparaten en voorzieningen die aan elkaar gekoppeld zijn via bijvoorbeeld Wi-Fi en Bluetooth. Denk daarbij aan huishoudelijke apparaten, verlichting, klimaatbeheersing, televisies, (spel)computers, audiosystemen, beveiligingssystemen en camera’s. Al deze apparaten bedien je vanaf je smartphone, tablet of computer. Thuis, in elke ruimte, of op afstand. Je kunt zelfs tijdsschema’s instellen per apparaat.

Alles wat je over Smart Home moet weten

Lichten die automatisch aangaan zodra je thuiskomt. Een koffiezetapparaat dat vast een bakkie voor je maakt, terwijl je je nog een keer omdraait in bed. Of een koelkast die je waarschuwt dat de melk op is. Het is allemaal al mogelijk. Het enige dat je hoeft te doen, is van je huis een Smart home maken.

Slimme beveiliging voor je huis

Wil je je huis veiliger maken en beschermen tegen inbraak en brand? Ga voor een Smart home! Er zijn verschillende slimme apparaten die er samen voor zorgen dat jij en je geliefden dag en nacht veilig zijn. En waarmee je huis goed beveiligd is als je er niet bent. Ontdek snel alles over Smart home en beveiliging.

Hoe werkt een Smart Home?

Je thuisnetwerk is het hart van jouw Smart Home. Alle apparaten in je huis staan in verbinding met je router, waardoor je met je smartphone, tablet of computer alles in huis kunt bedienen. Bovendien is je smartphone een belangrijk gegevensbron. Dankzij de GPS functie in je telefoon weet bijvoorbeeld de CV dat je onderweg bent naar huis. De verwarming brengt alvast je huis op temperatuur en wanneer je de oprit inslaat gaat automatisch de garagedeur open. 

Een netwerk met goed bereik en voldoende snelheid is belangrijk omdat alle Smart Home apparaten er verbinding mee maken. Niet alleen om af en toe wat gegevens te delen, maar ook om TV te kijken (Netflix, YouTube), naar muziek te luisteren (Sonos, Bose etc.), online te gamen en om op verschillende laptops, tablets en smartphones tegelijk te internetten. BCC adviseert je graag welke router het beste bij jouw situatie past, maar ook hoe en waar je het hart van je Smart Home het beste installeert.

Doe de afwas,
terwijl je uit eten gaat.

Verwarm alvast je huis,
terwijl je in je laatste vergadering zit.

Zet in huis je verlichting aan,
terwijl je dat laatste dansje in de kroeg waagt.

Bekijk de inhoud van je koelkast,
terwijl je boodschappen doet

Gemak en comfort met een Smart Home

Een stofzuiger die zelf het vuile werk opknapt, een koelkast die je kunt bellen en verlichting die je met je stem bedient. Dit zijn maar een paar voorbeelden van apparaten die jouw leven thuis een stuk makkelijker en comfortabeler maken. Dus waar wacht je nog op: transformeer je huis in een Smart home.

Een dag uit het leven in een Smart Home

Een Smart home, oftewel een slim huis, je hebt er vast weleens van gehoord. Maar hoe werkt dat eigenlijk in de praktijk? Wordt de koffie echt gezet zodra je wakker wordt? Kun je bellen met je koelkast én is je huis lekker warm als je thuiskomt? Om je een idee te geven: zo ziet een gewone dag in een Smart home eruit

Smart Home producten

Een wasmachine die met de wasdroger communiceert, een koffiezetapparaat die via je smartphone een vers kopje koffie klaarmaakt nog voor je thuis bent, een robotstofzuiger die je met jouw tablet een weekprogramma geeft of een thermostaat die zelf de verwarming voor je uitschakelt als je het huis verlaat. Het zijn slechts een paar voorbeelden van Smart Home producten die je bij BCC kunt vinden.

Ervaar Smart Home nu zelf bij BCC

Een Smart Home ontzorgt. Je kunt op afstand in je koelkast kijken, de verlichting inschakelen, als je van huis bent het alarm inschakelen of nog even een blik op je eigendommen werpen met de IP camera. Dit klinkt wellicht nog wat onbekend, daarom kun je bij BCC nu zelf de mogelijkheden ervaren, proeven, voelen en proberen.
We tonen je in onze Smart Home omgeving op een duidelijke manier diverse toepassingen. Precies zoals je de apparaten thuis ook zou gebruiken dus.

Kom snel langs bij onze winkels in Den Bosch, Hoorn, Veenendaal of Zoeterwoude en vraag de productspecialist om een demonstratie. Wij helpen je graag!