Fantastische huidverzorging, gewoon thuis

Dankzij de effectieve verjongings- en reinigingsapparaten van Philips hoeft u voor een mooie, jonger ogende huid niet meer naar een salon te gaan

Philips levert nuttige innovatie. We ontwikkelen geavanceerde technologieën om huidverzorgingsproducten te maken die zichtbare resultaten leveren.
Innovatie staat bij ons centraal.

De VisaPure-serie is getest op meer dan 400 vrouwen, om zeker te weten dat onze producten voorzien in de schoonheidsbehoeften van vrouwen die, net zoals u, zichzelf op comfortabele wijze een effectieve gezichtsbehandeling willen geven.

Huidverzorging

Goede huidverzorging is belangrijk: u ziet er dan niet alleen beter uit, maar u voelt zich ook beter. Met een zachte, soepele, stralende huid ziet u er mooier uit en verbetert uw algehele welzijn.

Met de Philips VisaPure-serie kunt u uw gezichtshuid beter verzorgen tijdens uw dagelijkse schoonheidsroutine. Of u nu een effectief reinigingsapparaat wilt of een apparaat dat ook uw huid masseert en uw ogen verfrist, de VisaPure-serie biedt u de voordelen van geavanceerde technologie in een elegante vormgeving.

Het belang van reiningen

De meeste mensen reinigen hun gezicht twee keer per dag, maar wanneer is het nou echt goed schoon? Ontdek waarom het belangrijk is om uw gezicht goed te reinigen - en ontdek een innovatieve manier om dit grondig te doen.De voordelen van reinigen

Make-up, vuil, verontreinigingen en dode huidcellen hopen zich dagelijks op uw huid op en vormen een vieze, vettige laag die de poriën kan verstoppen en uw huid dof kan maken. Onder het vuil kunnen eenvoudig puistjes en mee-eters ontstaan. Ook kan de vuile laag ervoor zorgen dat de actieve ingrediënten van huidverzorgingsproducten niet goed in uw huid kunnen doordringen. Het is belangrijk om de laag vuil elke dag te verwijderen, zodat de huid kan 'ademen' en voedende stoffen goed kan opnemen.

Vuil en dode huidcellen bedekken het huidoppervlak
De huidporiën kunnen verstopt raken, waardoor de huid dof wordt en er vlekken ontstaan
De nadelen van met de hand reinigen

Wanneer u uw gezicht met uw handen reinigt, kunnen dode huidcellen en make-upresten op uw huid achterblijven, waardoor een vettige laag ontstaat. Gezichtshuid heeft een onregelmatige structuur en het oppervlak van uw vingers is te glad om het vuil uit de poriën te verwijderen.

Ook kunnen de gebieden rond de neus, lippen, ogen, haarlijn en hals gemakkelijk per ongeluk worden overgeslagen, waardoor daar vuil en bacteriën kunnen ophopen.

Een ander nadeel van het reinigen met de handen is dat, wanneer u te veel kracht uitoefent, u het reinigingsproduct mogelijk in de poriën drukt, waarna het zich met het vuil vermengt en u het er niet meer uit kunt spoelen.

Borstel uzelf mooi

Het gebruik van een reinigingsborstel biedt verschillende voordelen. Wanneer u uw gezicht dagelijks met een borstel reinigt, blijft de huid er fris, soepel en stralend uitzien. De bewegingen van de borstel zorgen ervoor dat er geen vuil in de poriën ophoopt. Zo worden vlekjes en een doffe huid voorkomen. Ook wordt de bloedsomloop gestimuleerd, zodat uw huid er stralend uitziet. Ten slotte worden uw favoriete huidverzorgingsproducten beter door de huid opgenomen nadat u de huid met een borstel hebt gereinigd.

Gezichtsmassage

Een ontspannende, maar verkwikkende massage is een goede manier om uw huid mooi stevig te houden. Weinigen van ons kunnen dagelijks naar een massagesalon. In plaats daarvan kunt u genieten van dat speciale moment voor uzelf door de aangepaste DualMotion-opzetkop voor revitaliserende massage te gebruiken. Deze geeft u het gevoel dat honderden vingers zacht op uw huid tikken en diep in uw huid drukken.


Deze unieke massagekop heeft een mooi design en is gemaakt voor de Philips VisaPure Advanced, met medewerking van experts in Japanse massage. Deze kop is geïnspireerd op specifieke massagetechnieken uit het Oosten, waar deze gerespecteerde kunst al sinds de oudheid wordt gewaardeerd om zijn therapeutische effecten.

Wat zeggen gebruikers over VisaPure

De VisaPure is getest door meer dan 400 vrouwen en door vele specialisten. Hun feedback is zeer positief.


Ze zijn onder de indruk van het effect van de VisaPure op de huid, het gebruiksgemak en het unieke, aantrekkelijke, vrouwelijke ontwerp.

Van de testers vond 88% dat hun huid zachter was, 87% vond dat hun huid meer straalde, 89% merkte betere reinigingsresultaten en 81% zag een egalere teint.*

Het is geen wonder dat de VisaPure al zo veel prijzen heeft gewonnen uit de schoonheidsbranche en designbranche.


Beoordeling door klanten: 8,8 (6171 beoordelingen)