Vogel’s muurbeugels

Ben jij op zoek naar een muurbeugel, dan kom je al snel uit bij Vogel's. Vogel’s is de Europese marktleider in tv-steunen en muurbeugels en biedt een breed scala aan kwalitatieve en innovatieve oplossingen voor het ophangen van je televisie.

Waarom een muurbeugel van Vogel’s?

De kwaliteit van Vogel’s is uitmuntend en deze wordt gewaarborgd met een levenslange garantie op de WALL en THIN-series. Ook zijn alle tv-steunen van Vogel’s voorzien pluggen van het merk Fischer, zodat jij verzekerd bent van een sterke en stevige bevestiging. Ongeacht de schermgrootte heeft Vogel’s altijd de juiste tv-beugel. Maak hieronder de keuze uit een draaibare, kantelbare of vaste muurbeugel van Vogel's.

Vogel's FLAT Strak tegen de wand als een waar kunstwerk, dat lukt alleen met deze superplatte wandsteunen voor je tv. De FLAT-muurbeugels komen het best tot hun recht met een ultradunne LED-tv.
Vogel's TILT Kantel je tv om comfortabel je favoriete programma’s en series te kijken. Een TILT muurbeugel is de ideale beugel wanneer je tv hoog aan de muur is bevestigd.
Vogel's TURN Draai je tv naar links of rechts of plaats de televisie strak tegen de muur. Zo kijk jij tv vanuit elke hoek van de kamer.

Beoordeling door klanten: 8,8 (6171 beoordelingen)