Fysic seniorentelefoon FX-5500

3 | 2 reviews

Fysic seniorentelefoon FX-5500

39,99
Thuis bezorgen: Online op voorraad Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 61 winkels
  • We krijgen een 9,1 van onze klanten

Productinformatie

FX-5500 Senioren DECT telefoon

Telefoon voor senioren

Als comfortabel bellen voorop staat, ook als uw gehoor- of zichtvermogen wat afneemt, dan is de FX-5500 telefoon voor senioren een uitstekende keus. Het toestel heeft alle belangrijke opties aan boord die u heden ten dage van een telefoontoestel mag verwachten. Overbodige functionaliteiten die u toch nooit gebruikt, heeft Fysic achterwege gelaten. En het ontwerp is helemaal gericht op bediengemak voor ouderen.

Duidelijke grote toetsen

De FX-5500 is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid als belangrijkste speerpunt. De telefoon is voorzien van grote, verlichte toetsen en een verlicht display. Het toestel is daarom ook voor mensen die wat minder zien of met verminderde motoriek kampen goed te bedienen. Maar ondanks zijn slimme, simpele ontwerp heeft het toestel wel alle mogelijkheden aan boord van een hedendaagse telefoon. Zo kunt u tot 50 voorkeuzenummers in het telefoonboek programmeren. Handig om bijvoorbeeld uw familie, huisarts en allerlei andere contacten onder te zetten. U hoeft nooit meer te zoeken naar een telefoonnummer. Dankzij de DECT technologie werkt deze telefoon voor senioren storing loos. En met een groot bereik van 50 meter kunt u overal in huis bellen en gebeld worden.

In Nederland ontwikkeld door Fysic

De FX-5500 is in Nederland bedacht, gemaakt en getest door Fysic. Zij maken producten die langer zelfstandig leven mogelijk maken, waarbij comfort en veiligheid voorop staan. Daarom is de slogan van Fysic ‘Because we care’. Ieder product dat ze ontwikkelen voldoet aan hoge eisen voor gezondheid, gemak, eenvoud en veiligheid. En dat geldt ook voor de FX-5500 telefoon voor senioren. Dat Fysic deze eisen kan waarmaken, komt door hun eigen Research & Development faciliteiten, waar ze producten ontwikkelen, testen en verbeteren tot ze aan hun hoge standaarden voldoen. Met Fysic kiest u voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Specificaties

Prestatie
Geïntegreerd antwoordapparaat Nee
Intercom Ja
Design
Seniorentelefoon Ja
Kleur van het product Zwart
Ingebouwd display Ja
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews