Samsung Galaxy A22 64GB Grijs 5G

Vergelijk prijzen van € 239 tot € 239 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Samsung Galaxy A22 64GB Grijs 5G vind je bij Bol.com.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 239,-
Nieuw € 229,-
€ 190,-
Nieuw € 229,-
€ 219,-
Nieuw € 237,83
Nieuw € 248,99

Productomschrijving

Op het mobiele datanetwerk van de toekomst verandert het krachtige en snelle 5G de manier waarop je content ervaart en deelt. Van supersoepel gamen en streamen, tot razendsnel delen en downloaden. Upgrade naar de Galaxy A22 5G en doe je voordeel met een nog snellere smartphone.


Awesome scherm, Real Smooth scrollen

Verbreed je blikveld met het 6,6-inch Infinity-V Display van de Galaxy A22 5G en ontdek nieuwe details. Dankzij de FHD+-technologie ziet je alledaagse content er altijd scherp en helder en zelf nog beter uit. En Real Smooth zorgt ervoor dat het beeld nooit hapert, of je nu aan het gamen bent of scrollt.


Hogere snelheid en meer opslaan

De geavanceerde Octa-core processor en 4GB RAM geheugen van de Galaxy A22 5G staan garant voor soepele en efficiënte prestaties. Profiteer van 64GB interne opslag of kies voor nog meer opslagruimte met een 1TB microSD-kaart.


Prettig in de hand, een plezier voor het oog

Met zijn reliëfpatroon en subtiele kleuren is de Galaxy A22 5G een ware blikvanger. Dankzij de verfijnde rondingen ligt hij prettig in de hand en biedt hij een gebruiksvriendelijke schermnavigatie.


Triple Camera

Met de 48MP Main Camera leg je alle belangrijke momenten in je leven in detail vast. Met de Ultra Wide Camera vergroot je de kijkhoek en met de Depth Camera stel je de achtergrond in precies zoals jij dat wilt. Net zoals het menselijke gezichtsvermogen bekijkt de 5MP Ultra Wide Camera de wereld vanuit een hoek.


Doorgaan zonder downtime

Dankzij de krachtige batterij krijg je alles gedaan op een dag. Met de batterij van 5.000mAh (gemiddeld) kun je urenlang doorgaan met waar je mee bezig bent zonder je zorgen te maken om het batterijniveau. En met maximaal 15 W aan Adaptive Fast Charging is de Galaxy A22 5G al even snel weer volledig opgeladen.

Lees meer

Specificaties

Categorieën Samsung smartphone, Samsung telefoon, Samsung telefoon, Smartphone
Producttype Smartphone
Fabrikant modelnummer SM-A226B/DSN
Vormfactor Touch
Breed 76,4 mm
Diepte 9 mm
Hoogte 167,2 mm
Gewicht 203 g
Kleur van de behuizing Grijs
Index van het herstellingsvermogen 8.1 (van de 10)
SAR-waarde 1.23 W/kg (lichaam), 0.73 W/kg (hoofd), 2.04 W/kg (ledematen)
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.