Samsung Galaxy A23 128GB Zwart 5G

Vergelijk prijzen van € 229 tot € 229 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Samsung Galaxy A23 128GB Zwart 5G vind je bij Bol.com.
Bekijk alle prijzen
+3
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 229,-
Nieuw € 329,-
€ 219,-
Nieuw € 219,56
Nieuw € 283,-
Nieuw € 329,-
€ 309,-

Productomschrijving

De Samsung Galaxy smartphone A23 is een vlotte mobiele telefoon in de kleur zwart. Hij heeft 128GB opslagruimte, een scherpe en geavanceerde 5MP Ultra Wide Camera en een batterij waar je de dag wel mee doorkomt. 


5G. We zijn al verbonden

Op het mobiele datanetwerk van de toekomst verandert het krachtige en snelle 5G de manier waarop je content ervaart en deelt. Van supersoepel gamen en streamen, tot razendsnel delen en downloaden.


Topprestaties om meer tegelijkertijd te doen

Het krachtige Snapdragon mobiele platform met 4GB RAM geheugen van de Galaxy A23 5G staat garant voor soepele en efficiënte prestaties. Profiteer van 128GB interne opslag, en krijg nog eens 1TB aan ruimte met een MicroSD-kaart (exclusief).


Een spectaculaire kijkervaring met soepel scrollen

Bekijk meer tegelijk. De Galaxy A23 5G is uitgerust met een Infinity-V Display van 6,6 inch, zodat je meer kunt kijken en doen. Dankzij de FHD+ technologie en een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz ziet jouw dagelijkse content er scherper en beter uit.


Eenvoudig, maar compleet

Het Ambient Edge-design van de Galaxy A23 5G verbindt de camera met de matte afwerking aan de achterkant voor een iconische uitstraling.


Camera


Multi-lens Camera, multi-perspective fotografie

De Galaxy A23 5G heeft meerdere lenzen waarmee je jouw foto's naar een hoger niveau tilt. Kies voor de 50MP OIS Camera voor scherpe, heldere foto's. Vergroot de kijkhoek met de Ultra Wide Camera. Stel de focus in met de Depth Camera, of leg meer details vast met de Macro Camera.


Stabiele video's als een pro

Leg alles onderweg vast. Dankzij OIS op de Galaxy A23 5G maak je soepelere video's en leg je zelfs de kleinste details met weinig verlichting vast.


Ga voor het volledige plaatje met de Ultra Wide Camera

Net zoals het menselijke gezichtsvermogen bekijkt de 5MP Ultra Wide Camera de wereld vanuit een hoek van 123-graden. Dit geeft meer perspectief aan alle foto's die je maakt.


Met je gezicht in de spotlights

Met de 2MP Depth Camera stel je de diepte in van je foto's. Pas de achtergrondvervaging achter je onderwerp aan voor hoogwaardige portretfoto's waarin het onderwerp centraal staat.


Front Camera, opvallende selfies

Dankzij het bokeh-effect van de 8MP Front Camera maak je in een handomdraai de mooiste selfies waarvan jij het stralende middelpunt bent.


De batterij waarmee je eindeloos kunt doorgaan

Met de batterij van 5.000mAh (gemiddeld) kun je urenlang doorgaan met waar je mee bezig bent zonder je zorgen te maken om het batterijniveau.


Met Game Booster ben je altijd aan zet

Ga voor de winst. Game Booster houdt je gamepatronen bij om de batterijduur, de temperatuur en het geheugen van je apparaat te optimaliseren. Ook blokkeert het achtergrondactiviteiten en meldingen, zodat je volledig geconcentreerd blijft.


Ga verder dan de standaard luisterervaring met Dolby Atmos

Je hoeft alleen je oordoppen in te pluggen om je muziek en films optimaal te beleven. Met Dolby Atmos geniet je van vol, hard en omhullend geluid.


Ontgrendel je telefoon met je vingerafdruk

De vingerprintsensor is geïntegreerd in de aan-/uitknop, dus met één vloeiende beweging heb je toegang tot je telefoon.


Jouw privacy verzekerd

Bewaar je persoonlijke foto's, video's, bestanden, apps en gegevens veilig in de Secure Folder met het ijzersterke Samsung Knox-beveiligingsplatform dat jouw informatie tegen kwaadaardige aanvallen beschermt. Voeg jouw wachtwoord of vingerafdruk toe zodat alleen jij toegang hebt tot jouw gegevens.


Moeiteloos flexibel

Met Buds Auto Switching ontgaat niets je meer. Je kunt inkomende gesprekken moeiteloos aannemen tijdens het kijken van een film. Als je ophangt, gaat de film verder waar je gebleven was.


Luister samen via Buds Together

Deel de stoep met je beste vriend(in). Met Buds Together kun je onderweg samen muziek luisteren. Een simpele, maar unieke ervaring.


Plus- en minpunten

🟢 Veel ruimte voor foto's, apps en video's met 128GB opslagruimte.

🟢 Haarscherpe foto's dankzij de 50MP OIS Camera.

🟢 Met Buds Together kun je onderweg samen muziek luisteren.

🟢 Razendsnel downloaden en delen, door zijn geschiktheid voor het 5G-netwerk.

🔴 Het display van 6,6 inch is lastig met 1 hand te bedienen.

🔴 De A23 is niet water- of stofdicht


Lees meer

Specificaties

Categorieën Samsung smartphone, Samsung, Samsung telefoon, Samsung telefoon, Smartphone, Mobiele telefoon
Opslagcapaciteit 4.096 MB
Plaatsbepaling - Galileo Ja
Achterzijde van de camera - macro Ja
Mobiel - 5G N1 (2100 MHz) Ja
Mobil - 5G Ja
Mobiel - 4G/LTE Ja
Mobiel - 3G/UMTS Ja
Moederbord - USB-C 2.0 1
Communicatie - Bluetooth 5.1 Ja
Kaarttype - Nano SIM slot Ja
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.