Powerbank

Laad je smartphone of tablet onderweg op zonder dat je een stopcontact nodig hebt. BCC heeft een ruim assortiment aan powerbanks met merken zoals Xtorm, Azuri en Onear. Een powerbank kan tot wel 4 USB ingangen hebben waarmee je meerdere apparaten tegelijk kunt opladen. Een ingebouwde zaklamp bij sommige modellen biedt uitkomst wanneer je hem ’s avonds gebruikt. Met keuze uit verschillende prijsklassen is er bij BCC voor ieder wat wils!

Populaire merken: Xtorm | Azuri | Onear

filter inklappen Winkelvoorraad

Powerbank kopen bij BC

Voorkom dat je apparaten onderweg leeg raken en neem een powerbank mee. BCC heeft verschillende powerbanks van merken zoals Xtorm, Azuri en Onear. Met verschillende soorten en maten zit er altijd wel een oplossing bij voor jou

Welke capaciteit powerbank is nodig?

Bij de aanschaf van een powerbank is het goed om te weten welke apparaten je ermee op wilt laden. Hoeveel en welke apparaten je ermee op kunt laden is afhankelijk van de capaciteit van de powerbank. Dit wordt uitgedrukt in milliampère per uur (mAh). Kies voor het opladen van smartphones een capaciteit van 10.000 tot 15.000 mAh. Voor het opladen van tablets en laptops heb je een powerbank met een capaciteit van minimaal 20.000 mAh nodig.

Welke powerbank past bij mij?

Een powerbank hoeft helemaal niet duur te zijn. Ga bij jezelf na met wat voor reden jij een powerbank wilt gebruiken. Wil je meerdere apparaten tegelijk aansluiten? Kies er dan één met meerdere USB ingangen. Kijk daarnaast goed naar de capaciteit van de powerbank zoals hierboven is beschreven, zodat je er zeker van bent dat jouw smartphone(s) en laptop(s) kunnen worden opgeladen. Als je nog last minute snel een apparaat wilt opladen is het aan te raden om er een te nemen die kan snelladen. De powerbank zelf moet natuurlijk ook worden opgeladen, de duur hiervan verschilt per model. Kortom, er zijn genoeg keuzes bij BCC!