Fitbit Alta activiteitstracker - Goud/roze (Small)

0 reviews
Fitbit Alta activiteitstracker - Goud/roze (Small)

Uit het assortiment

Fitbit Alta activiteitstracker - Goud/roze (Small)

Dit product is uit het assortiment

Alternatieven

Alternatieven

Fitbit activiteitstracker Inspire 2 (Wit)
Besturingssysteem: Merkeigen
Ondersteunde mobiele besturingssystemen: Android,Android 7.0,iOS 7.0
Accu/batterij gebruiksduur: 240 uur
Waterbestendig: Ja
Muziekspeler: Nee
99,95
Fitbit activiteitstracker Luxe (Wit)
Besturingssysteem: Merkeigen
Ondersteunde mobiele besturingssystemen: Android 7.0,Android 8.0,iOS
Accu/batterij gebruiksduur: 120 uur
Waterbestendig: Ja
Muziekspeler: Nee
149,-
Fitbit Charge 4 Special Edition (Grijs)
Besturingssysteem: Merkeigen
Ondersteunde mobiele besturingssystemen: Android,iOS
Accu/batterij gebruiksduur: 168 uur
Waterbestendig: Ja
Muziekspeler: Ja
149,-

Productinformatie

De beste motivator om fit te worden en te blijven, je draagt hem gewoon om je pols! De Fitbit Alta is een modieuze, smalle activity tracker die je dag én nacht op de hoogte houdt van je activiteiten en je motiveert om te bewegen. Perfect voor dat extra duwtje in de rug. Zo kom je er wel!

Inspireert en motiveert je om te bewegen
De Fitbit Alta houdt voor jou precies bij hoeveel je die dag beweegt. Alleen maar door hem om je pols te dragen. De smalle activity tracker is uitgerust met een stappenteller, vertelt je de afstand die je die dag hebt afgelegd en hoeveel calorieën je daarmee verbrandt hebt.

Maar de Fitbit doet niet alleen verslag van wat je al gedaan hebt. Hij helpt je namelijk ook actief te blijven. Wil je die dagelijks aanbevolen 10.000 stappen halen maar ben je er nog niet helemaal? De Fitbit Alta geeft je een vriendelijk geheugensteuntje om ze toch te halen, om je vervolgens te feliciteren als je je doel behaalt hebt. Doorzetten lastig? Je Fitbit trekt je wel over die streep!

SMART bekeken, die Fitbit
Door middel van Smart Track herkent de Fitbit automatisch je activiteit en legt deze vast. Je hoeft dit dus niet van te voren zelf in te stellen of te activeren. En als je telefoon tijdens het sporten in je tas zit, kun je op je Fitbit toch zien wie jou probeert te bereiken. Bij een berichtje of telefoontje krijg je hiervan een melding doordat hij zachtjes gaat trillen. Op het OLED-display kun je vervolgens zien wie jou probeert te bereiken. Ook agenda items worden doorgestuurd, zo ben je voortaan overal op tijd bij.

Met de Fitbit App voor je smartphone krijg je nog meer inzicht in je dagelijkse activiteit. Je kunt bijvoorbeeld nakijken welke route je gelopen hebt en aangeven wat je die dag hebt gegeten. Bovendien kun je je resultaten delen met vrienden en familie. Door de ranking zie je hoe zij er voor staan en kun je elkaar uitdagen en motiveren tot nieuwe records.

De accu van de Fitbit gaat, afhankelijk van het gebruik, vijf dagen mee op een acculading.

Fitheid begint bij een goede nachtrust
Niet alleen overdag biedt de Alta je inzicht in je gewoontes. ‘s Nachts kan hij namelijk bijhouden hoe lang en diep jouw slaap is. Dit helpt je om je slaaproutine te verbeteren waardoor je in de ochtend fris en uitgerust op staat. Klaar om aan de nieuwe dag en je ‘fitgoals’ te beginnen.

Find your look! 
Je Fitbit geeft je inzicht in jouw dagelijkse patronen. Logisch dat je hem eigenlijk niet meer af wilt doen. Maar dan moet ie natuurlijk wel een beetje bij jouw eigen stijl passen. Door de verwisselbare (los verkrijgbare) bandjes kun je je Fitbit helemaal aanpassen aan jouw look.

Specificaties

Minimale systeemeisen
Besturingssysteem Merkeigen
Ondersteunde mobiele besturingssystemen Android, Windows Phone, iOS
Prestatie
Meetfuncties Slaap, Afstand, Stappen, Calorieën
Sport functies Wandelen, Hardlopen, Geheugen trainingen
Muziekspeler Nee
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Chat open