Fitbit kindersmartwatch Ace 3 (Zwart/Rood)

Fitbit kindersmartwatch Ace 3 (Zwart/Rood)

79,99
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 59 winkels
  • We krijgen een 9,1 van onze klanten

Productinformatie

Met deze Fitbit Ace 3 laat je kinderen vanaf 6 jaar spelenderwijs hun bewegingen tracken. De smartwatch houdt gedurende de dag de activiteiten bij. De batterij gaat tot 8 dagen mee. Daarnaast is de smartwatch waterbestendig tot 50 meter diep!

Houd slaappatronen bij

Om ervoor te zorgen dat je kind een optimale nacht slaapt houdt deze smartwatch het slaappatroon bij, goede slaapgewoontes zijn belangrijk voor kinderen. Via de Fitbit-app kun je bedtijdherinneringen en stille alarmen instellen. De stille alarmen maken kinderen zachtjes wakker door zacht gezoem om hun polsen. Ideaal voor in de ochtend als het hele gezin moet opstaan!

Instellen van notificaties

Ouders kunnen in de app reminders instellen voor hun kinderen. Via de smartwatch krijgen kinderen dan een melding om te bewegen. Daarnaast kunnen kinderen die in het bezit zijn van een smartphone, deze koppelen met de smartwatch. Oproepmeldingen komen op hun pols binnen, voor ouders ideaal om makkelijker contact op te nemen.

Huiswerk timer

Gebruik timer- en stopwatchfuncties om de polsen van kinderen om de huiswerktijd, elke 'race naar het einde van het blok'-uitnodigingen en meer te begeleiden.

Stimuleert kinderen te bewegen op een leuke manier

Met virtuele badges, geanimeerde wijzerplaten en gepersonaliseerde avatars zijn kinderen gemotiveerd om met het gezin in beweging te komen en manieren te vinden om het beste uit hun buds te halen. De geanimeerde wijzerplaten veranderen naarmate kinderen vooruitgang boeken in de richting van hun doel!

Ouder visie

Ouders hebben de mogelijkheid om accounts voor hun kinderen in te stellen en Kid View in te schakelen, waar kinderen van 6 jaar en ouder hun statistieken, badges en wijzerplaten kunnen zien. Ouders kunnen een ouder- en kinderaccount aanmaken. In de ouderweergave kunnen ze gemakkelijk de activiteiten van kinderen zien en hun connecties goedkeuren.

Specificaties

Minimale systeemeisen
Besturingssysteem Android, iOS
Ondersteunde mobiele besturingssystemen Android 7.0, Android 7.1, Android 7.1.2, Android 8.0, Android 9.0, iOS 12, iOS 13
Prestatie
Calorieberekening Ja
Meetfuncties Stappen, Afstand, Calorieën, Slaap
Sport functies Fitness, Hardlopen, Yoga
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie