Huawei Band 3 Pro (Blauw)

0 reviews
Huawei Band 3 Pro (Blauw)

Uit het assortiment

Huawei Band 3 Pro (Blauw)

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Het volledig functionerende 0,95" AMOLED touchscreen kleurenscherm geeft je een naadloze 2.5D display ervaring om je pols. De toekomst straalt je tegemoet op dit heldere scherm.

Maak kennis met de meest draagbare wearable

Regen of zonneschijn, in pak of in korte broek, deze wearable is altijd een plezier om te dragen. De dunne, klassieke kleurrijke band van soft siliconen met metalen frame en een ergonomisch ontworpen kromming zorgen ervoor dat lichaam en huid je dankbaar zijn voor het dragen van de HUAWEI Band 3 Pro.

Slimmere hartslagmeting

Het innovatief ontwerp met IR-licht, ondersteund door intelligente AI, geeft je dag en nacht nauwkeurige, actuele hartslaggegevens dankzij het HUAWEI TruSeen 3.0 hartmonitorsysteem.

Houd controle over je slaap

Tools voor het monitoren van je data en de presentatie ervan zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met het CDB-centrum van de Harvard Medical School. De tools helpen je de zes meest voorkomende slaapgerelateerde problemen te identificeren en te corrigeren. Deze functie biedt je meer dan 200 mogelijke oplossingen en suggesties om te helpen beter te slapen en jouw ochtenden makkelijker te maken.

Slimme sportmeting en -begeleiding

Gepersonaliseerde smart training om je conditie op peil te houden

Ingebouwde GPS met uithoudingsvermogen

De ingebouwde GPS met laag energieverbruik is afgestemd op langeafstandslopen en zorgt ervoor dat je precies weet waar je bent en hoe ver je bent, zeven uur per keer. HUAWEI Band 3 Pro biedt real-time evaluatie van trainingseffecten, inclusief VO2 max en hersteltijden.

Neem de controle met een touch

Een polsband die je helpt je leven onder controle te houden, zelfs als je de handen niet vrij hebt. Zoek je telefoon, bekijk inkomende oproepen en neem ze wel of niet aan. Preview de inhoud van berichten, of gebruik de fototimer en de afstandsbediening. Alles is te regelen met een enkele aanraking.

 

Specificaties

Minimale systeemeisen
Besturingssysteem Merkeigen
Ondersteunde mobiele besturingssystemen Android
Prestatie
Calorieberekening Ja
Meetfuncties fstand, Calorieverbranding, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen, Trappen
Sport functies Fietsen, Hardlopen, Zwemmen
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews