Apple Watch Series 8 GPS + CEL 45MM Starlight Alu - Starlt sport

0 reviews
Apple Watch Series 8 GPS + CEL 45MM Starlight Alu - Starlt sport

Uit het assortiment

Apple Watch Series 8 GPS + CEL 45MM Starlight Alu - Starlt sport

Kleur behuizing
Formaat kast
Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Je ultieme device voor een gezond leven. Geavanceerde sensoren voor je gezondheid, met nu ook temperatuur­registratie voor meer inzicht in je cyclus. Innovatieve veiligheids­features, waaronder Crash­detectie.2 En dat allemaal in een prachtig, stevig design.

Strak en naadloos. Design dat de grenzen opzoekt

Apple Watch Series 8 heeft een groot en helder always‑on display dat dankzij de smalle randen elegant overloopt in de ronding van de kast.

Always‑on Retina‑display. Alles in beeld. Alles voor elkaar

Op het heldere always‑on display ziet elke wijzerplaat er schitterend uit. Vol detail en makkelijk leesbaar, ook als je arm omlaag is. Het grotere display biedt plaats aan al je favoriete functies, en maakt tikken, typen en swipen nog eenvoudiger.

Sterker dan sterk

De innovaties die het prachtige always‑on display mogelijk maken, zorgen er ook voor dat je scherm extra goed tegen een stootje kan. Dankzij het dikke glas, de solide vorm en de vlakke onderzijde is het display beter bestand tegen barsten.

Op een gezondere jij

Hoe meer informatie je hebt over je gezondheid, hoe meer je kunt doen om er invloed op uit te oefenen. De geavanceerde sensoren van Apple Watch Series 8 helpen je om nog meer inzicht in je gezondheid te krijgen.

Nieuw: temperatuur­registratie

Meer inzicht in je cyclus. Apple Watch Series 8 heeft een nieuwe sensor die je temperatuur bijhoudt terwijl je slaapt, zodat je weet welke veranderingen zich in de loop van de tijd voordoen. De ‘Cyclus bijhouden’‑app kan met behulp van deze gegevens ook je ovulatie inschatten. Aangevuld met gegevens over je hartslag en de informatie die je zelf over je cyclus hebt vastgelegd, krijg je zo een gedetailleerd beeld van je complete menstruatiecyclus.

Menstruatievoorspellingen. Nog nauwkeuriger

Op basis van de temperatuur die aan je pols wordt afgelezen, is je cyclus beter te voorspellen. Je kunt voortaan meldingen ontvangen wanneer de bijgehouden gegevens over je menstruatie­cyclus afwijken van het gangbare patroon, bijvoorbeeld als je menstruatie onregelmatig is of langere tijd uitblijft.

Droomdevice

De Slaap-app houdt niet alleen bij hoelang je slaapt, maar laat ook zien hoelang je kernslaap, remslaap en diepe slaap hebben geduurd. En of je wakker bent geweest.

Maak een ecg wanneer je wilt

Via de Ecg‑app kun je met Apple Watch Series 8 een ecg laten maken dat gelijkstaat aan een elektrocardiogram met één afleiding.

Meet je zuurstofsaturatie. Een adembenemende innovatie

Met de superslimme sensor en de app op Apple Watch Series 8 kun je je zuurstof­saturatie meten wanneer je maar wilt.

Zo vergeet je nooit meer je medicijnen en vitaminen

In de Medicijnen‑‎app kun je eenvoudig en discreet bijhouden welke medicijnen, vitaminen en supplementen je neemt. Dat kan rechtstreeks vanaf je Apple Watch.

Innovatie die je hopelijk nooit nodig hebt

Nieuw: Crashdetectie. Schakelt automatisch hulp in. Apple Watch Series 8 heeft een nieuwe feature die het merkt als je betrokken bent bij een ernstig auto-ongeluk. Crashdetectie neemt automatisch contact op met de hulpdiensten, geeft je locatie door en waarschuwt ook je SOS-contactpersonen.2 De feature is een primeur voor Apple Watch en maakt gebruik van een indrukwekkende combinatie van technologie: een verbeterde 3‑assige gyroscoop met een hoog dynamisch bereik, een versnellingsmeter voor hoge G‑krachten, de microfoon, barometer, gps en een geavanceerd algoritme gebaseerd op meer dan een miljoen uur aan gegevens over verkeers­ongelukken en informatie over autorijden.

Nieuwe manieren om te trainen. Altijd de juiste fit

Squatten, spinnen, sprinten. Welke work-outs je ook wilt doen, je vindt ze in de verbeterde Work-out‑app. In de nieuwe weergaven zie je geavanceerde meetgegevens zoals hartslag­zones en instelbare intervallen, zodat je alles uit je training kunt halen.

Hartslagzones

Zie in een oogopslag in welke intensiteit je traint. Trainings­zones worden automatisch berekend en op jou afgestemd, op basis van je gezondheids­­gegevens. Maar je kunt ze ook handmatig instellen.

Stel zelf je work-outs samen

Stem je trainings- en herstel­intervallen af op jouw manier van trainen. En krijg meldingen over tempo, hartslag­, ritme en vermogen. Ga ervoor. En ga vooruit.

Route. Race tegen de klok. En tegen jezelf

Fiets of loop je vaak dezelfde route? Dan kun je proberen je tijd te verbeteren aan de hand van realtime informatie.

Jouw wereld. Binnen handbereik

Bellen, berichten versturen, muziek streamen en hulp inschakelen bij een noodgeval.

Specificaties

Prestatie
Meetfuncties Hartslag, ECG, Slaap, Menstruatiecyclus, Zuurstofgehalte, Versnelling, Hoogte, Kompas, Temperatuur, Crash- en valdetectie
GPS Ja
Beeldscherm
Beeldscherm type Digitaal
Touchscreen Ja
Resolutie 396 x 484 Pixels
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open