Fitbit smartwatch Versa (Black / Black Aluminium)

4 | 1 review
Fitbit smartwatch Versa (Black / Black Aluminium)

Uit het assortiment

Fitbit smartwatch Versa (Black / Black Aluminium)

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Haal het beste uit jezelf met de Fitbit Versa

De Fitbit Versa is jouw ideale gezondheids- en fitnessbegeleider. Dit horloge vertelt je veel meer dan alleen de tijd: het vertelt je hoe je het beste uit ieder moment en uit jezelf kunt halen. De Fitbit Versa geeft je handige inzichten in jouw gezondheid en sportprestaties, speelt jouw favoriete muziek af, geeft je toegang tot apps en andere smartphone-functies, en wijst je de weg.

Alles over jou en je gezondheid

De Fitbit Versa houdt allerlei informatie over jou en je gezondheid bij, en geeft deze automatisch weer in de Fitbit app. Van het aantal stappen dat je zet tot het aantal calorieën dat je hebt verbrand en je hartslag: je vindt het allemaal in jouw persoonlijke Fitbit Dashboard. Bovendien meet de Versa hoeveel uren en hoe diep je slaapt. Via de app stel je heel gemakkelijk doelen in en houd je jouw progressie bij. Fitbit stuurt je persoonlijke inzichten en reminders voor het behalen van je doelen op je smartwatch die je aanmoedigen om gedurende de dag actief te blijven en ervoor zorgen dat je gemakkelijker je doelen behaalt.

Jouw persoonlijke workout coach

De Fitbit Versa kan ingesteld worden voor meer dan 15 verschillende sporten, waaronder zwemmen, hardlopen, fietsen, kickboksen, tennis en yoga. De Versa coacht je door al jouw workouts heen. Daarnaast begeleidt deze smartwatch je ook wanneer je het even rustiger aan wilt doen, door middel van gepersonaliseerde ademhalingsoefeningen die gebaseerd zijn op jouw hartslag.

Alles wat je nodig hebt binnen handbereik

Met de Fitbit Versa heb je jouw favoriete apps altijd bij de hand. De smartwatch toont bovendien notificaties van jouw smartphone en slaat meer dan 300 muzieknummers op, om deze vervolgens af te spelen via Bluetooth. En dat alles binnen het bereik van slechts één swipe.

Specificaties

Opslagmedia
Compatibele geheugenkaarten Niet ondersteund
Prestatie
Meetfuncties Slaap, Afstand, Stappen, Hartslag, Snelheid, Calorieverbranding, Traptreden, GPS locatie
Muziekspeler Ja
Notificaties van smartphone Naam beller, Ontvangen berichten, Muziekbediening, Notificaties
Sport functies Personal coaching, Zwemmen, Hardlopen, Wandelen, Fitness
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews