Samsung Galaxy Watch3 45mm (Zwart)

4.7 | 2697 reviews
Samsung Galaxy Watch3 45mm (Zwart)

Uit het assortiment

Samsung Galaxy Watch3 45mm (Zwart)

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

De Galaxy Watch3 heeft een klassiek design met een luxe uitstraling. Het horloge is lichter, kleiner en dunner dan zijn voorganger, terwijl het display toch groter is. De smartwatch oogt als een traditioneel horloge, maar de wijzerplaat kun je naar eigen voorkeur instellen. De mogelijkheden om kleuren, patronen, helderheid, tijd en data aan te passen zijn zo divers dat jouw smartwatch er altijd uniek uitziet.

Gezondheid en fitheid meten en uitlezen

Monitor je dagelijkse gezondheid in een smartwatch die je altijd bij je draagt. De Galaxy Watch3 bevat een nauwkeurige sensor die jouw hartslag, hartritme en zuurstof registreert. Door de metingen van jouw vitale waarden bij te houden in de Samsung Health App, krijg je inzicht in je gezondheid over een langere periode. De running coach analyseert de metingen tijdens het sporten voor aanbevelingen op 6 punten om jouw prestaties nog verder te verbeteren.

De Galaxy Watch3 analyseert bovendien jouw nachtrust om inzicht te krijgen in jouw optimaal slaap-waakritme. Valdetector is de functie die een harde val herkent. Het horloge zendt een SOS bericht met je locatie naar de ingestelde contactpersoon. Daarnaast meet de smartwatch je bloeddruk en volgt je elektrocardiogram (ECG). De ECG-functie werkt door de elektrische activiteit van het hart te analyseren via een ECG-sensor op de Galaxy Watch3.

Verbeterd gebruiksgemak

Zoom in op een foto of je chat geschiedenis, beheer de navigatie op scroll door de notificaties van jouw agenda, het weerbericht of de metingen van je vitale waarden. Beantwoord snel een bericht met de slimme antwoordsuggestie of je avatar sticker. Tijdens het sporten kun je jouw Spotify speellijst bedienen, je kunt voor een presentatie door slides scrollen of de camera van jouw telefoon op afstand bedienen. Dat allemaal, eenvoudig vanuit je pols.

Award winnaar! 

Dit product ontving een Excellent Award van Tweakers.net (april 2021).

Specificaties

Opslagmedia
Compatibele geheugenkaarten Niet ondersteund
Prestatie
Meetfuncties Stappen, Afstand, Trappen, Calorieën, Hartslag, ECG, Slaap, Stress, Snelheid, Versnelling, Hoogte, GPS, Bloeddruk
GPS Ja
Beeldscherm
Beeldscherm type SAMOLED
Touchscreen Ja
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open