Apple TV 4K 32GB

5 | 3 reviews
Apple TV 4K 32GB

Uit het assortiment

Apple TV 4K 32GB

Opslagcapaciteit
Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Apple TV 4K 32GB

Via Apple TV 4K (2e generatie) komen niet alleen de allerbeste tv-programma’s je huiskamer binnen, maar ook al je favoriete Apple services. Met de A12 Bionic chip zijn video, audio en graphics aanzienlijk verbetert. Dankzij 4K HDR met hoge beeldsnelheid en Dolby Atmos-audio is het net of je in de bioscoop zit. Ideaal als je een film kijkt, of een wedstrijd. En ook qua aanbod zit je goed, want je kunt content van Apple TV+, Amazon Prime Video, Netflix, Disney+ en live-uitzendingen van Hulu, YouTube TV en Sling TV bekijken. De Siri Remote (2e generatie) heeft een gloednieuw, aanraakgevoelig klikvlak en werkt uiterst precies. Klik op een titel, swipe door een playlist of zoek een bepaalde scène op met de buitenste ring.

Apple TV 4K van dichtbij

Eindeloos entertainment met al het goede van Apple in je huiskamer. Zo heeft de Siri Remote een aanraakgevoelig klikvlak en werkt uiterst precies. De 4K HDR met hoge beeldsnelheid zorgt voor kraakheldere, vloeiende beelden met realistischere kleuren en meer details. Games zien er nog realistischer uit dankzij de A12 Bionic.

Inhoud van de verpakking

  • Apple TV 4K
  • Siri Remote
  • Netsnoer
  • Lightning naar USB-kabel

Wat je nodig hebt

  • Een tv die geschikt is voor HD of beter. Een HDMI-kabel om te streamen in HD, of een HDMI-kabel die compatibel is met Dolby Vision om te streamen in 4K HDR
  • Draadloos of bekabeld netwerk
  • Breedband­internetverbinding

Specificaties

Video
3D-compatibiliteit Nee
Netwerk streaming Ja
Beeldscherm
HD type 4K Ultra HD
Bestandsformaten
Ondersteund videoformaat H.264, M4V, MP4, MPEG4
Radio
Internet radio Nee
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open