Monster HDMI kabel UHD/4K Black Platinum (3 m)

5 | 1 review

Monster HDMI kabel UHD/4K Black Platinum (3 m)

Adviesprijs 99,95 59,99
39,96 euro voordeel
Momenteel niet beschikbaar voor bezorging
Kies je leveringsmethode
  • 30 dagen bedenktijd

Productinformatie

Laat kabels nooit de zwakke schakel in jouw installatie worden. Kies Monster voor de allerhoogste en compleet storingsvrije beeld- en geluidskwaliteit.

Hoogste datasnelheid, voor alle signaalbronnen
Deze top-of-the-line HDMI kabel voldoet aan de allerhoogste eisen en garandeert datasnelheden tot 27 Gbps (Gigabit per seconde). Voor snelheden van 50 tot 100 fps (frames per seconde), HDTV 1080p 3D , HD- videobron of 3D Blu-ray speler (al dan niet met 4K upscaler), HD media center, en gaming op het hoogste niveau met de nieuwe generatie game consoles.

geschikt voor NextGen apparatuur
Compatible met de ´next generation´ hardware met een breder scala aan kleuren , diepere en levendiger kleuren ( 8 - 16 bit ), en multi-channel DTS- HD Master Audio en Dolby True HD surround geluid met grotere helderheid en opvallende precisie.
Ondersteunt HEC (HDMI Ethernet Channel), ARC (Audio Return Channel) en CEC (Consumer Electronics Control). Gecertificeerd door de ISF (Imaging Science Foundation).

Monster V-Grip
De gepatenteerde Monster V - Grip aansluitingen zorgen voor een grotere betrouwbaarheid van de verbinding (vier keer betrouwbaarder dan gewone HDMI connectoren) welke zijn opgedampt met een laagje goud (24k) om oxidatie en corrosie dat de bandbreedte vermindert te voorkomen. High-density drievoudige afscherming beschermt het HDMI-signaal tegen elektromagnetische en radio-interferentie en voorkomt daarmee signaalverlies dat de beeldkwaliteit en geluid doet degraderen.

Cable For Life
Deze kabel heeft Monster´s exclusieve "Cable For Life" levenslange prestatiegarantie. Net als digitale bronnen en HD TV-schermen blijven evolueren , neemt ook de behoefte aan meer bandbreedte van de HDMI-kabel toe. Indien je in de toekomst apparatuur koopt welke de bandbreedtebehoefte van jouw gekochte UHD Black Platinum of UHD Platinum kabel overschrijdt, zal Monster deze kabel gratis vervangen (voor een nieuwe kabel die wel voldoet aan de bandbreedte eisen van uw toekomstige apparatuur).

Live Forever
De levenslange "Live Forever" fabrieksgarantie beschermt je tegen alle fabricagefouten die zich in de kabel kunnen voordoen.

Specificaties

Kenmerken
Soort HDMI kabel
Poorten & interfaces
Audio Return Channel (ARC) Ja
HDMI versie 2.0
Aansluiting 1 HDMI mannelijk
HDMI Ethernet Channel (HEC) Ja
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Chat open