Denver Frameo PFF-1037 Zwart

Vergelijk prijzen van € 84 tot € 99 van 3 winkels. De laagste prijs voor de Denver Frameo PFF-1037 Zwart vind je bij Coolblue.
Bekijk alle prijzen
+1
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 99,-
€ 84,-
Nieuw € 88,80
Nieuw € 88,80
Nieuw € 149,99

Productomschrijving

Deze digitale fotolijst PFF-1037 van Denver het ideale cadeau voor een familielid. De glazen voorplaat heeft een chique look en zal mooi staan in ieders interieur. Dankzij Wi-Fi stuur je gemakkelijk foto’s en video’s naar de fotolijst via de app op je smartphone. Laat een foto 10 seconden tot 30 minuten staan om alle leuke momenten van jou en je familie te herbeleven.


Glazen paneel

Deze digitale fotolijst heeft een 10,1 inch IPS-aanraakscherm waarop je foto’s en video’s in prachtige kwaliteit bekijkt, met 1200 x 800 pixels. De glazen voorplaat heeft een strakke look en zal prachtig staan in ieders interieur. Het apparaat beschikt over 16 GB interne opslagcapaciteit, zodat je een hoop foto’s en video’s in je bibliotheek kunt bewaren. Met de MicroSD-kaart kun je foto’s importeren van je externe opslag naar de fotolijst. Met de vooraf geïnstalleerde FRAMEO-software kun je persoonlijke fotolijstfuncties maken of tekst toevoegen aan foto’s.


Stuur foto’s naar familieleden

De PFF-1037 is een nieuw type sociale media gebaseerd op foto's - laat honderden vrienden foto’s en video’s pushen. Deze fotolijst is ideaal om cadeau te doen aan je opa, oma of tante. Het werkt simpel; voeg jouw nieuwste foto’s en video’s van je vakantie toe via de app. Schrijf er eventueel een leuke tekst bij. Via Wi-Fi worden de bestanden vervolgens doorgestuurd naar de digitale fotolijst. De eigenaar van het FRAMEO fotoframe heeft de controle en beslist wie foto’s en video's mag sturen.


Herbeleef mooie momenten

De eigenaar van de fotolijst kan zelf kiezen hoe lang de foto’s zichtbaar zijn op de fotolijst. Zo kun je een foto 10 seconden tot 30 minuten laten staan, zodat je optimaal kunt genieten van deze leuke momenten. Dankzij de timerfunctie gaat het fotolijstje nachts automatisch uit.


Plus- en minpunten

🟢 Het glazen rand-tot-rand paneel geeft een hoogwaardige uitstraling.

🟢 Dankzij het 10,1-inch IPS-aanraakscherm bekijk je foto’s en video’s in heldere kleuren en heb je een brede kijkhoek.

🟢 Met ingebouwde Wi-Fi stuur je foto’s en video’s naar de digitale fotolijst via de app op je smartphone.

🔴 Het geheugenkaartslot dient niet ter uitbreiding van het geheugen, maar is bedoeld voor het overzetten van foto’s.

Lees meer

Specificaties

Categorieën Digitale fotolijst
Schermtechnologie IPS-aanraakscherm
Schermdiagonaal in inches 10.1 "

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.