Panasonic compact camera Lumix DMC-TZ80 Zwart

0 reviews
Panasonic compact camera Lumix DMC-TZ80 Zwart

Uit het assortiment

Panasonic compact camera Lumix DMC-TZ80 Zwart

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Het enorme zoombereik van de Panasonic compactcamera

Een reiscamera die jouw smartphone met gemak evenaart? Kijk dan eens naar de Panasonic compact camera Lumix DMC-TZ80. Deze compactcamera beschikt over een voortreffelijk zoombereik en maakt daarbij ook nog eens perfecte foto's en prima films.

De voordelen van deze Panasonic zijn overduidelijk. Dit blijkt direct al wanneer je de compacte omvang van de camera body ziet. Je stopt hem zo in je zak en hij reist onopvallend met je mee. Maar dan hebben we het nog niet eens gehad over zijn enorme zoombereik. In de grootste stand is die vergelijkbaar met een telelens van 720 millimeter. Dit komt dus neer op 30 keer optische zoom! Ook aan de andere kant van het spectrum blinkt deze compact camera uit. Je kunt namelijk ook met een zeer ruime hoek fotograferen en filmen. Die hoek is vergelijkbaar met een 24 millimeter lens, zodat je eigenlijk niets in de omgeving mist.

Professioneel beeldformaat en opnames in 4K

Belangrijk is natuurlijk het beeldformaat dat deze compact camera ondersteunt. In de eerste plaats is dat het populaire JPG-formaat. Maar wil je later je foto's nog bewerken, dan kun je ook gebruik maken van RAW. In dit professionele bestandsformaat wordt werkelijk elk stukje beeldinformatie zorgvuldig op je geheugenkaart weggeschreven. Heel handig voor later, als je een creatieve vertaalslag aan je foto's geeft.

Automatisch scherpstellen doet deze compact camera van Panasonic verbluffend snel. Ook heeft hij een bijzonder sterke processor aan boord. Bedien je de camera graag intuïtief, dan is het handig dat het beeldscherm aanraakgevoelig is. Filmen en fotograferen met deze Panasonic doe je naar wens in 4K. Dit betekent dat je kunt beschikken over videobeelden van maximaal 3840x2160 pixels. Maak je gebruik van de 4K fotomodus, dan leg je ook de omliggende beelden van je foto-opname vast. Dit is vooral erg handig bij actiefoto's, want je kunt altijd na afloop het juiste frame uit je beeldverzameling knippen.

Flitser, geluid, WIFI en HDMI

De lichtgevoeligheid van deze compactcamera is ruimschoots voldoende voor uiteenlopende situaties. Bovendien heeft de Panasonic een handige flitser aan boord. Naast het opnemen van beeld, kun je ook spelen met het geluid. De camera beschikt namelijk ook over een microfoon en een stereo geluidssysteem.

Deze compact camera van Panasonic heeft op de achterzijde een helder LCD beeldscherm met een doorsnede van 3 inch. De resolutie is hoog, zodat opnames nauwkeurig kunnen worden bekeken. Wil je de beelden overzetten op je smartphone, tablet of pc, dan doe je dit draadloos via de WIFI connectie waarover het toestel beschikt. Ook het afspelen van de beelden op je beeldscherm of tv is heel eenvoudig. Je verbindt gewoon je camera via de HDMI poort.

Panasonic camera als ideale reisgenoot

De bediening van deze camera is heel overzichtelijk. De knopjes en wieltjes zitten precies op de juiste plek. Ook het menu waarbinnen kan worden gekozen, is erg logisch van opbouw.

Heb jij graag altijd een camera bij de hand die onder alle omstandigheden inzetbaar is? Dan is de Panasonic compactcamera Lumix DMC-TZ80 bij uitstek geschikt voor jou. Het enorme zoombereik, de lichtgevoeligheid en de compacte omvang van dit toestel maken hem tot een ideale reisgenoot.

Specificaties

Fotokwaliteit
Beeldsensorformaat (b x h) 6.17 x 4.55 mm
Beeldsensorformaat 1/2.3 inch
Fotoresolutie(s) 4896x3672, 3456x2592, 2400x1800, 4896x3264, 3456x2304, 2400x1600, 4896x2752, 3840x2160, 1920x1080, 3664x3664, 2592x2592, 1824x1824
Beeldstabilisator locatie Body
Cameratype Compact camera
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Camera tas producten
Camera tas (1)

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open