Sony systeemcamera ZV-E10 + 16-50mm F/3.5-5.6 OSS lens

4.7 | 15 reviews

Sony systeemcamera ZV-E10 + 16-50mm F/3.5-5.6 OSS lens

849,-
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
 • 30 dagen bedenktijd
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Productinformatie

De Sony ZV-E 10 + E PZ 16-50mm f/3.5-5.6 OSS zoomlens (met ingebouwde beeldstabilisatie) is de perfecte systeemcamera voor creativiteit.

De grotere sensor maakt een wereld van kwaliteitsverschil

De indrukkwekkende beelden van de ZV-E10 zijn het resultaat van de grote beeldsensor in APS-C-formaat: vrijwel dezelfde die we gebruiken voor de beste professionele filmcamera's. De sensor is tien keer zo groot als die in een gewone smartphone, waardoor er veel meer licht en beeldgegevens worden vastgelegd voor schitterende beelden en sprekende bokeh-effecten.

Intrekbare aangedreven zoomlens

De lichte, intrekbare E PZ 16–50 mm F3.5–5.6 OSS zoomlens uit de middenklasse meet ingeklapt slechts 29,9 mm. De lens is tevens uitgerust met een aangedreven zoom voor soepel, geruisloos en moeiteloos zoomen. In plaats van het gangbare veelhoekige diafragma heeft deze lens een rond 7-bladig diafragma voor een meer natuurlijke vervaging ('bokeh').

Automatische en nauwkeurige scherpstelling

Zonder gedoe met instellingen volgt de ZV-E10 jouw gezicht en ogen voor een stabiele scherpstelling zonder door andere onderwerpen te worden afgeleid. Wanneer je de focus toch wilt verleggen, hoef je maar het lcd-scherm aan te raken en de camera volgt het gekozen onderwerp dankzij Real-time Tracking met kunstmatige intelligentie.

Indrukwekkende 4K-films

Voor 4K-films met hoge resolutie hoef je slechts de knop MOVIE in te drukken en de grote beeldsensor van de ZV-E10 legt de kleurenpracht vast. Voor optimale details legt de beeldsensor 2,4x de voor 4K benodigde gegevens vast, waarna deze worden gecomprimeerd tot de uiteindelijke opname.

Duidelijk beeldmateriaal bij minder licht

Zelfs als je fotografeert bij weinig licht, zorgt de ZV-E10 voor prachtige, gedetailleerde beelden met minimale ruis. Dit dankzij de grote beeldsensor van de camera die voor een optimale lichtverzameling zorgt. Het resultaat: duidelijke, heldere beelden, zelfs als je binnen bij weinig licht of 's avonds buiten fotografeert.

Gebouwd voor Clear Voice-opnamen

Met de ZV-E10 neem je eenvoudig en zorgeloos je stem glashelder op. De ingebouwde directionele microfoon met 3 capsules is geoptimaliseerd om geluid van recht voor de camera op te nemen, zodat je zelfs midden in een menigte duidelijk te horen bent.

Heldere geluidsopnamen, zelfs buiten in de wind

De ZV-E10 komt met een windscherm dat windruis vermindert tijdens opnamen buiten. Bevestig het windscherm voor een zorgeloze opname-ervaring. Dan hoef je naderhand de geluidsniveaus niet meer aan te passen.

Voor nog hogere audiokwaliteit

Koppel de ZV-E10 met een microfoon van Sony die een digitale audio-interface via een multi-interfaceschoen ondersteunt voor heldere, digitale audio met weinig ruis.

Vloeiende overgang van een professionele scherpstelling

Met de ZV-E10 pas je de scherpstelsnelheid aan de situatie aan voor een indrukwekkendere uitstraling. Op deze camera kun je kiezen uit zeven verschillende snelheden, van een snelle tot een relaxte overgang.

Hoogwaardige videobeelden, zelfs als je beweegt

Dankzij de beeldstabilisatie van de ZV-E10 maak je vloeiende, heldere videobeelden zelfs als je rondloopt. Door automatische belichting bij gezichtsprioriteit (AE) komt je gezicht automatisch helderder in beeld. Hiermee wordt jouw gezicht tijdens het rondlopen automatisch gedetecteerd en wordt de helderheid aangepast, zodat je goed te zien blijft terwijl je van binnen naar buiten of vanuit licht een schaduw in loopt.

Geniet van professioneel uitziende bokeh

Met de ZV-E10 maak je makkelijk indrukwekkende beelden met een vervaagde achtergrond, net als in films. Dit is mogelijk dankzij de grote sensor van de camera, waarmee je treffende opnamen kunt maken waarbij het onderwerp echt tegen de achtergrond afsteekt.

Natuurlijke en vloeiende huidtinten

Zonder speciale instellingen legt de ZV-E10 jouw huidtint natuurlijk vast. Er is ook een Soft Skin-effect voor zachte huidtinten, dat je naar voorkeur kunt aanpassen naar OFF/Low/Mid/High (UIT/Laag/Mid/Hoog).

Achtergrondvervaging met één druk op de knop

Ingewikkelde handmatige aanpassingen zijn niet nodig — druk gewoon op één enkele knop om de achtergrondvervaging (bokeh) in of uit te schakelen. Selecteer 'Defocus' (achtergrondvervaging) voor een professioneel uitziende vervaagde achtergrond om de aandacht op het onderwerp te richten of 'Clear' (scherp) om de volledige scène scherp te maken.

Versnel of vertraag de beelden voor meer drama

Met de Foto/Film/S&Q-knop van de ZV-E10 krijg je makkelijk toegang tot de S&Q-modus om filmopnamen in slow motion te maken, 4x langzamer dan realtime. Door de instelling aan te passen, kun je opnamen ook tot wel 60x sneller dan realtime maken. Deze worden vastgelegd in scherpe Full HD-kwaliteit en je hoeft ze naderhand niet meer op een pc te bewerken.

Ideaal voor productbeoordelingsvideo's

Als de instelling voor productpresentaties is ingeschakeld, stelt de camera snel en automatisch scherp op je gezicht en vervolgens op het product vóór de camera, zonder dat je jouw hand achter het product hoeft te houden om hierop scherp te stellen.

Connectiviteitsgemak op afstand met hoogwaardige beelden

De ZV-E10 is te gebruiken als online communicatietool en als een camera voor live streams, waarbij de grote sensor en ingebouwde microfoon goed van pas komen. Verbind de ZV-E10 met een PC of met een Sony Xperia™-smartphone via een USB Type-C-kabel om de ZV-E10 als externe camera te gebruiken.

Voldoende stroom voor opnamen buiten

Met de batterij van de ZV-E10 kun je tot wel 125 minuten continue filmopnamen of tot wel 440 foto's maken, voor zorgeloze, lange opnamesessies buiten.

Best Reviewed! 

Dit product was Best Reviewed door Kieskeurig.nl (september 2021).

Specificaties

Fotokwaliteit
Beeldsensorformaat (b x h) 23.5 x 15.6 mm
Fotoresolutie(s) L: 6000 x 4000 (24 M), M: 4240 x 2832 (12 M), S: 3008 x 2000 (6.0 M) L: 5328 x 4000 (21 M), M: 3776 x 2832 (11 M), S: 2656 x 2000 (5.3 M) L: 6000 x 3376 (20 M), M: 4240 x 2400 (10 M), S: 3008 x 1688 (5.1 M) L: 4000 x 4000 (16 M), M: 2832 x 2832 (8.0 M), S: 2000 x 2000 (4.0 M)
Beeldstabilisator locatie Lens
Cameratype Systeemcamera
Lenssysteem
Lensvatting E mount
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

Service Plus Polis

Wil je lekker lang kunnen genieten van je aankoop? Kies dan voor onze Service Plus Polis. Deze verzekering is een uitbreiding op de wettelijke garantie en zorgt ervoor dat je gedurende de looptijd bij een technisch defect geen onverwachte kosten hebt.

 • Geen onderzoekskosten
 • Je weet precies waar je aan toe bent
 • Gratis reparatie of vervanging

Verzekeren

Je hebt altijd recht op de wettelijke garantie van minimaal 2 jaar. Bij een defect aan je product, kun je natuurlijk bij ons terecht voor een reparatie. Wij repareren je product kosteloos als het defect onder de garantie valt. De garantievoorwaarden kun je nalezen in het meegeleverde garantieboekje bij je product of op de website van de fabrikant.

Dekking Service Plus Polis:

 • • Looptijd 5 jaar (3 jaar aanvulling op de wettelijke garantie)
 • • Recht op kosteloos herstel of vervanging
 • • Geen onderzoekskosten
 • • Niet aan tonen dat het technisch defect buiten je schuld om is ontstaan
 • • Reparatie niet mogelijk? Je ontvangt kosteloos een vervangend product voor de aanschafwaarde, gedurende de hele looptijd
94,95
849,- Dit product is tijdelijk niet leverbaar

Product reviews

Chat open