DJI cameradrone MAVIC 2 ZOOM MET SMART CONTROLLER - 16GB EU

0 reviews

DJI cameradrone MAVIC 2 ZOOM MET SMART CONTROLLER - 16GB EU

1749,-
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
  • Het vliegen met een drone in Nederland is aan regels gebonden, lees hier meer.

  • 30 dagen bedenktijd

Productinformatie

DJI Mavic 2 Zoom + DJI Smart Controller

Met de DJI Mavic 2 Zoom neem je gedetailleerde beelden op van landschappen en bekijk je die simpel terug met de DJI Smart Controller op welke onderwerpen je precies hebt ingezoomt. Met deze controller beschik je over een afstandsbediening met een helder 5 inch scherm waarop je ook onder moeilijke omstandigheden met veel zonlicht, goed kunt blijven zien wat je aan het filmen bent. Via de Go Share functie van de controller stuur je draadloos jouw opgenomen beelden naar je smartphone.

Mavic 2 Zoom

Dankzij de 2x optische zoom van de Mavic 2 Zoom heb je een zoombereik van 24 tot 48 millimeter. Met een volledig opgeladen accu maak je een vlucht van 31 minuten. Tijdens deze vlucht neem je videobeelden op in 4K kwaliteit met 60 fps. De lens is daarnaast een stuk scherper waardoor er minder vervormingen in het beeld optreden dan bij zijn voorgangers. Maar wat vooral bijzonder is aan de zoomversie is dat deze zelfs foto's kan maken van de gehele omgeving in 48 megapixels.

Objectherkenning

De Mavic 2 Zoom beschikt over een 360-graden objectherkenning. Zo herkent de drone obstakels vanuit elke richting, zonder dat deze ergens tegenaan botst. Dit maakt het mogelijk dat u veilig kunt vliegen met de drone. Met behulp van de geïntegreerde infrarood 3D sensing kan de drone zelfs in het donker obstakels ontwijken. De Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) zorgt ervoor dat de drone obstakels ontwijkt die zich aan de voor- als de achterkant bevinden. De sensoren aan de onderkant van de drone zorgen ervoor dat bekend is waar de drone gaat landen.

Active Track 2.0

Met de Active Track 2.0 is de Mavic 2 Zoom in staat om objecten en personen in het beeld beter te kunnen herkennnen. In de drone zijn drie sensoren geplaatst. Deze drie sensoren zorgen ervoor dat de drone een 3D-map van de omgeving kan maken en dus precies weet waar het object of de persoon zich bevindt. De drone kan zelfs het object volgen als het achter een boom of berg verdwijnt of erg snel gaat.

Hyperlapse

Met de hyperlapse-mode zorg je ervoor dat de drone automatische verschillende vliegopties kan maken. Daarnaast beschikt de zoomversie ook over Dolly Zoom. In de Dolly Zoom mode vliegt de drone achteruit en zoomt hij tegelijkertijd in op een onderwerp. Daarnaast heeft de drone voorïngestelde programma's voor de beginnende bestuurder. Je hoeft slechts één van deze programma's te kiezen en de drone doet de rest!

Specificaties

Kenmerken
Soort Cameradrone
Maximale vliegtijd 31 min
Aantal assen 3
Afstand (max) 18000 m
Snelheid (max) 72 Km/u
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
  • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Chat open