Welkom bij BCC Amsterdam Buitenveldert

Openingstijden

Maandag 11:00-18:00 uur
Dinsdag 09:30-18:00 uur
Woensdag 09:30-18:00 uur
Donderdag 09:30-21:00 uur
Vrijdag 09:30-18:00 uur
Zaterdag 09:30-17:00 uur
Zondag Gesloten

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

zaterdag 27 april Gesloten
Locatie BCC BCC Amsterdam Buitenveldert

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Amsterdam Buitenveldert

Buitenveldertselaan 158
1081AB Amsterdam

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Amsterdam Buitenveldert

amsterdam-buitenveldert
amsterdam-buitenveldert
amsterdam-buitenveldert

Vestigingsmanager de heer Peet en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Amsterdam Buitenveldert. Deze BCC winkel, die ook bekend is als BCC Plaza, is gevestigd aan de Buitenveldertselaan in Buitenveldert-West.

Stuur een email naar deze winkel: amsterdamplaza@bcc.nl

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Amsterdam Buitenveldert. De zeer ruime winkel aan de Buitenveldertselaan heeft een oppervlakte van maar liefst 3000 vierkante meter, verspreid over drie verdiepingen. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Amsterdam Buitenveldert helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. De winkel is gecertificeerd dealer van Apple en Spectral audio- en videomeubels. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een zeer uitgebreid assortiment aan kabels voor alle mogelijke aansluitingen.

Ontdek de voordelen van Essent

In dit filiaal bieden wij je de mogelijkheid om nu 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, je ontvangt tot 150,- korting op je aankoop bij BCC! Zo bespaar je thuis op energie én in de winkel op je aankoop bij BCC. Kom snel langs bij ons filiaal en vraag de Essent adviseur voor meer informatie. Wij helpen je graag!

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Amsterdam Buitenveldert voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC Amsterdam Buitenveldert bevindt zich in de wijk Buitenveldert-West. In de directe omgeving vindt u verschillende winkels, waaronder een Jumbo en een AKO.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan kunt u met een parkeerschijf gratis parkeren. Als u geen parkeerschijf heeft, dan kunt u die de BCC winkel gratis ophalen. De Buitenveldertselaan, waaraan BCC gevestigd is, maakt deel uit van de doorgaande route S109.

Met het openbaar vervoer

BCC Amsterdam Buitenveldert bevindt zich op een minuut of 20 lopen vanaf NS-station Amsterdam Zuid. De winkel is goed bereikbaar met tram en metro. U kunt gebruikmaken van lijn 5 (tram) en 51 (metro). Halte Van Boshuizenstraat bevindt zich om de hoek. Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5992 beoordelingen)