Amsterdam Oostpoort

BCC winkel Amsterdam Oostpoort
Vestigingsmanager de heer Farjon en zijn deskundige verkoopteam heten je van harte welkom bij BCC Amsterdam Oostpoort. U vindt de winkel in winkelcentrum Oostpoort-Amsterdam.
  • 7 dagen per week geopend
  • Onze productspecialisten helpen je graag bij het maken van de beste keuze
  • Installatieservice op maat

Openingstijden

Vandaag 13:00 - 18:00 uur
Morgen 09:30 - 18:00 uur
Woensdag 09:30 - 18:00 uur
Donderdag 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag 09:30 - 18:00 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur

Adres

Waldenlaan 181
1093NH Amsterdam

Vraag over je bestelling? Vermeld svp je ordernummer

Locatie BCC Amsterdam Oostpoort

Bereikbaarheid

Auto

Kom je met de auto? Dan kan je in de directe omgeving van Amsterdam Oostpoort parkeren. Je bereikt winkelcentrum Oostpoort via afrit S113 (Diemen/Watergraafsmeer) van de ringweg A10. Via de Middenweg en de Linnaeusstraat rijdt je vervolgens naar het winkelcentrum Oostpoort.

Plan mijn route op Google Maps

Openbaar Vervoer

BCC Amsterdam Oostpoort is eenvoudig te bereiken via NS station Muiderpoort. Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen. Je kan Oostpoort ook bereiken met tram 19 en bus 41 (halte Oostpoort) of tram 1 (Linnaeusstraat/Wijttenbachstraat).

Plan mijn reis op 9292.nl

Service in de winkel

Ontdek de voordelen van Essent: tot €175,- kassakorting

Met Essent kan je zowel thuis energie besparen, als in de winkel geld besparen op je aankoop. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Niet bij ons! Wij bieden je de mogelijkheid om 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, waarbij je tot € 175,- korting ontvangt op je aankoop bij BCC. Kom snel bij ons langs voor een gratis energieadvies. Wij helpen je graag!

Op voorraad of bestellen in deze winkel?

Als je wilt weten of een product in onze winkel voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de productpagina van het product wat je zoekt.

Om zeker te zijn dat het product voor jou klaar ligt kan je het product ook direct bestellen. Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

Heb jij thuis ook nog een lade vol met lege cartridges of oude mobiele telefoons? Lever deze dan bij ons in! Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. En het mooie is met de opbrengst steunen we de CliniClowns om kwetsbare mensen een waardevol geluksmoment te bezorgen.