Welkom bij BCC Amsterdam Oostpoort

Openingstijden

Maandag 13:00-18:00 uur
Dinsdag 09:30-18:00 uur
Woensdag 09:30-18:00 uur
Donderdag 09:30-21:00 uur
Vrijdag 09:30-18:00 uur
Zaterdag 09:30-17:00 uur
Zondag 12:00-17:00 uur

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

zaterdag 27 april Gesloten
zondag 28 april 12:00-17:00 uur
Locatie BCC BCC Amsterdam Oostpoort

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Amsterdam Oostpoort

Waldenlaan 181
1093NH Amsterdam

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Amsterdam Oostpoort

amsterdam-oostpoort
amsterdam-oostpoort
amsterdam-oostpoort
amsterdam-oostpoort
amsterdam-oostpoort
amsterdam-oostpoort
amsterdam-oostpoort

Vestigingsmanager de heer Farjon en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Amsterdam Oostpoort. U vindt deze ruime BCC winkel in het nieuwe winkelcentrum Oostpoort in Amsterdam.

Stuur een email naar deze winkel: amsterdamoostpoort@bcc.nl

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Amsterdam Oostpoort. De ruime winkel in het winkelcentrum aan de Waldenlaan bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 1000 vierkante meter. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Amsterdam Oostpoort helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. In de winkel vindt u een unieke wireless home audio-wand, een Ultra HD presentatie, een telecomtafel met werkende demo-modellen, een uitvoerige koffie-opstelling en tafels met een ruime keuze aan keukenmachines. En wilt u nog even over uw aankoop nadenken? Dan kunt u dat doen onder het genot van een lekker kopje koffie in onze koffiecorner.

Ontdek de voordelen van Essent

In dit filiaal bieden wij je de mogelijkheid om nu 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, je ontvangt tot 150,- korting op je aankoop bij BCC! Zo bespaar je thuis op energie én in de winkel op je aankoop bij BCC. Kom snel langs bij ons filiaal en vraag de Essent adviseur voor meer informatie. Wij helpen je graag!

Overzichtelijke inbouwstudio

Deze winkel heeft een overzichtelijke demonstratieruimte voor inbouwapparatuur. Hier kunt u verschillende modellen bekijken en vergelijken. Onze gespecialiseerde verkoopadviseurs adviseren u graag over de juiste inbouwapparatuur voor uw bestaande of nieuwe keuken, over de uitgebreide installatieservice van BCC en over onze inmeetservice bij u thuis.

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Amsterdam Oostpoort voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC Amsterdam Oostpoort is gevestigd op de eerste verdieping van winkelcentrum Oostpoort. In Oostpoort vindt u meer dan 40 winkels, waaronder Hema, Cool Cat, C&A, Bart Smit, Simon Levelt en Albert Heijn. U vindt BCC naast Big Bazar en tegenover het Kruidvat.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan kunt u in de directe omgeving van Amsterdam Oostpoort betaald parkeren. U bereikt winkelcentrum Oostpoort via afrit S113 (Diemen/Watergraafsmeer) van de ringweg A10. Via de Middenweg en de Linnaeusstraat rijdt u vervolgens naar het winkelcentrum.

Met het openbaar vervoer

BCC Amsterdam Oostpoort is eenvoudig te bereiken via NS station Muiderpoort. Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen. U kunt Oostpoort ook bereiken met tram 9 en bus 41 (halte Linnaeusstraat/Pretoriusstraat) of tram 7 (Linnaeusstraat/Wijttenbachstraat). Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5992 beoordelingen)