Welkom bij BCC Amsterdam Osdorp

Openingstijden

Maandag 13:00-18:00 uur
Dinsdag 09:30-18:00 uur
Woensdag 09:30-18:00 uur
Donderdag 09:30-21:00 uur
Vrijdag 09:30-18:00 uur
Zaterdag 09:30-17:00 uur
Zondag Gesloten

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

zaterdag 27 april Gesloten
zondag 28 april 12:00-17:00 uur
Locatie BCC BCC Amsterdam Osdorp

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Amsterdam Osdorp

winkelcentrum Osdorp
Osdorpplein 138
1068EN Osdorp

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Amsterdam Osdorp

amsterdam-osdorp
amsterdam-osdorp
amsterdam-osdorp

Vestigingsmanager de heer Rossitto en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Amsterdam Osdorp. Deze BCC winkel is gevestigd aan het Osdorpplein in winkelcentrum Osdorp.

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Amsterdam Osdorp. De winkel in winkelcentrum Osdorp is geheel gelijkvloers en heeft een oppervlakte van 1000 vierkante meter. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Amsterdam Osdorp helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. In onze witgoed-voordeelhoek vindt u talloze aantrekkelijk geprijsde producten. En wilt u nog even over uw aankoop nadenken? Dan kunt u dat doen onder het genot van een lekker kopje koffie in onze koffiecorner.

Stuur een email naar deze winkel: osdorp@bcc.nl

Ontdek de voordelen van Essent

In dit filiaal bieden wij je de mogelijkheid om nu 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, je ontvangt tot 150,- korting op je aankoop bij BCC! Zo bespaar je thuis op energie én in de winkel op je aankoop bij BCC. Kom snel langs bij ons filiaal en vraag de Essent adviseur voor meer informatie. Wij helpen je graag!

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Amsterdam Osdorp voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC Amsterdam Osdorp bevindt zich in winkelcentrum Osdorp. De winkel bevindt zich tegen over de ING en de Hypotheker.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan kunt u het best parkeren in de parkeergarages Tussen Meren of Osdorpplein (Parkeren is het eerste anderhalf uur gratis, daarna € 2 per 30 minuten). Het Osdorpplein, waaraan BCC gevestigd is, ligt aan de doorgaande route S106.

Met het openbaar vervoer

BCC Amsterdam Osdorp is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt onder meer gebruikmaken van de buslijnen 63, 192 en 23 en de tramlijnen 1 en 17. De dichtstbijzijnde haltes zijn Osdorpplein en Ruimzicht. Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5992 beoordelingen)