Amsterdam Osdorp

Onze winkel gaat sluiten.

Kom t/m 3 oktober naar onze winkel, pak je kans tijdens de TOTALE LEEGVERKOOP en ontvang € 5,- korting op je volgende aankoop in de dichtstbijzijnde winkel in Amsterdam West, Buitenveldert, Oostpoort of één van onze andere winkels.

BCC winkel Amsterdam Osdorp
Vestigingsmanager de heer Rossitto en zijn deskundige verkoopteam heten je van harte welkom bij BCC Amsterdam Osdorp. De winkel is gevestigd aan het Osdorpplein in winkelcentrum Osdorp.
  • Onze productspecialisten helpen je graag bij het maken van de beste keuze
  • Installatieservice op maat

Openingstijden

Vandaag 09:30 - 17:00 uur
Morgen Gesloten
Maandag 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:30 - 18:00 uur
Woensdag 09:30 - 18:00 uur
Donderdag 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag 09:30 - 18:00 uur

Adres

Osdorpplein 138
1068EN Osdorp winkelcentrum Osdorp

Vraag over je bestelling? Vermeld svp je ordernummer

Locatie BCC Amsterdam Osdorp

Bereikbaarheid

Auto

Kom je met de auto? Dan kan je het beste parkeren in de parkeergarage Q-park Osdorpplein boven de winkel. Het Osdorpplein, waaraan BCC gevestigd is, ligt aan de doorgaande route S106.

Plan mijn route op Google Maps

Openbaar Vervoer

BCC Amsterdam Osdorp is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kan gebruik maken van tramlijn 17, halte Osdorpplein.

Plan mijn reis op 9292.nl

Service in de winkel

Ontdek de voordelen van Essent: tot €175,- kassakorting

Met Essent kan je zowel thuis energie besparen, als in de winkel geld besparen op je aankoop. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Niet bij ons! Wij bieden je de mogelijkheid om 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, waarbij je tot € 175,- korting ontvangt op je aankoop bij BCC. Kom snel bij ons langs voor een gratis energieadvies. Wij helpen je graag!

Op voorraad of bestellen in deze winkel?

Als je wilt weten of een product in onze winkel voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de productpagina van het product wat je zoekt.

Om zeker te zijn dat het product voor jou klaar ligt kan je het product ook direct bestellen. Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

Heb jij thuis ook nog een lade vol met lege cartridges of oude mobiele telefoons? Lever deze dan bij ons in! Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. En het mooie is met de opbrengst steunen we de CliniClowns om kwetsbare mensen een waardevol geluksmoment te bezorgen.