Welkom bij BCC Emmen

Openingstijden

Maandag 13:00-18:00 uur
Dinsdag 09:30-18:00 uur
Woensdag 09:30-18:00 uur
Donderdag 09:30-21:00 uur
Vrijdag 09:30-18:00 uur
Zaterdag 09:30-17:00 uur
Zondag Gesloten

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

zaterdag 27 april Gesloten
Locatie BCC BCC Emmen

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Emmen

Weerdingerstraat 232
7811CE Emmen

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Emmen

emmen
emmen
emmen
emmen

Vestigingsmanager mevrouw Koers - Meester en haar deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Emmen. U vindt deze BCC winkel in het voormalige pand van Autorama in de Weerdingerstraat, boven de Jumbo.

Stuur een email naar deze winkel: emmen@bcc.nl

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Emmen. De ruime winkel in de Weerdingerstraat bevindt zich op de eerste verdieping, is geheel gelijkvloers en heeft een oppervlakte van maar liefst 1350 vierkante meter. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Emmen helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. En wilt u nog even over uw aankoop nadenken? Dan kunt u dat doen onder het genot van een lekker kopje koffie in onze koffiecorner.

Vernieuwde inbouwstudio

Deze winkel heeft een vernieuwde demonstratieruimte voor inbouwapparatuur. Hier kunt u nu nog meer modellen bekijken en vergelijken. Onze gespecialiseerde verkoopadviseurs adviseren u graag over de juiste inbouwapparatuur voor uw bestaande of nieuwe keuken, over de uitgebreide installatieservice van BCC en over onze inmeetservice bij u thuis.

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Emmen voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC Emmen is gevestigd aan de doorgaande Weerdingerstraat, boven de Jumbo. In de directe omgeving zijn verschillende winkels en diverse horecagelegenheden gevestigd. BCC Emmen bevindt zich vlakbij NS station Emmen.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan kunt u voor de deur parkeren. Het eerste uur is gratis, maar heeft u langer nodig om uw keuze te maken, dan zorgen wij er natuurlijk voor dat onze klanten gratis kunnen uitrijden. Altijd de beste service. Dat is zeker BCC!

Met het openbaar vervoer

BCC Emmen bevindt zich op loopafstand van NS station Emmen.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5992 beoordelingen)