Welkom bij BCC Leidschendam

Openingstijden

Maandag 12:00-18:00 uur
Dinsdag 09:30-18:00 uur
Woensdag 09:30-18:00 uur
Donderdag 09:30-21:00 uur
Vrijdag 09:30-18:00 uur
Zaterdag 09:30-17:00 uur
Zondag 12:00-17:00 uur

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

zaterdag 27 april Gesloten
zondag 28 april 12:00-17:00 uur
Locatie BCC BCC Leidschendam

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Leidschendam

Winkelcentrum Leidsenhage
Kamperfoelie 9
2262AE Leidschendam

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Leidschendam

leidschendam
leidschendam
leidschendam
leidschendam
leidschendam
leidschendam
leidschendam
leidschendam
leidschendam

BCC helpt je verder, ook in onze winkel in Leidschendam! Vestigingsmanager Henk Madern en zijn team staan voor je klaar, of je nu al precies weet wat je zoekt of bij het bepalen van je keuze nog wel wat hulp kunt gebruiken. BCC Leidschendam maakt deel uit van winkelcentrum Leidsenhage. De koffie én Team BCC staan voor je klaar!

Stuur een email naar deze winkel: leidschendam@bcc.nl

Over de winkel

Onze ruime, overzichtelijke en inspirerende winkel in Leidsenhage heeft een oppervlakte van meer dan 1200 vierkante meter, verspreid over twee verdiepingen. Of je nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Leidschendam helpen wij je graag verder.

Ontdek de voordelen van Essent

In dit filiaal bieden wij je de mogelijkheid om nu 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, je ontvangt tot 150,- korting op je aankoop bij BCC! Zo bespaar je thuis op energie én in de winkel op je aankoop bij BCC. Kom snel langs bij ons filiaal en vraag de Essent adviseur voor meer informatie. Wij helpen je graag!

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Leidschendam voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

Gratis WIFI in Leidsenhage

In het winkelcentrum is gratis WIFI beschikbaar. Handig om jezelf er snel nog even van te verzekeren dat je bij ons echt de beste prijs betaalt!

In de buurt

BCC Leidschendam maakt deel uit van winkelcentrum Leidsenhage, onder de rook van Den Haag. Leidsenhage wordt momenteel verbouwd. Onze winkel is een van de eerste winkels in het nieuwe winkelcentrum Mall of the Netherlands. Meer weten over de realisatie van dit fantastische nieuwe winkelcentrum? Check dan voor alle info de website Leidsenhagevernieuwt.nl.

Met de auto

Kom je met de auto? Dan kun je voor de deur gratis parkeren. Heb je een elektrische auto? Dan zijn er laadpalen beschikbaar.

Met het openbaar vervoer

BCC Leidschendam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kunt onder meer gebruikmaken van buslijnen 22, 39, 40 en 47 en de tramlijnen 2, 6 en 19. De dichtstbijzijnde haltes zijn Leidsenhage en Weigelia. Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5992 beoordelingen)