Welkom bij BCC Zaandam

Openingstijden

Maandag 13:00-18:00 uur
Dinsdag 09:30-18:00 uur
Woensdag 09:30-18:00 uur
Donderdag 09:30-21:00 uur
Vrijdag 09:30-18:00 uur
Zaterdag 09:30-17:00 uur
Zondag Gesloten

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

zaterdag 27 april Gesloten
Locatie BCC BCC Zaandam

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Zaandam

Westzijde 55
1506EB Zaandam

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Zaandam

zaandam
zaandam

Vestigingsmanager de heer Poulain en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Zaandam. Deze BCC winkel is gevestigd in het centraal gelegen winkelcentrum Westzijde.

Stuur een email naar deze winkel: zaandam@bcc.nl

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Zaandam. De winkel in winkelcentrum Westzijde is geheel gelijkvloers en heeft een oppervlakte van 1000 vierkante meter. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Zaandam helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. En wilt u nog even over uw aankoop nadenken? Dan kunt u dat doen onder het genot van een lekker kopje koffie in onze koffiecorner.

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Zaandam voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC Zaandam maakt deel uit van winkelcentrum Westzijde. U vindt verschillende winkels in de directe omgeving, zoals de Wereldwinkel, Berg & Berg bedtextiel, Actiesport en Dirk van den Broek.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan kunt u het best parkeren op parkeerplaats Behouden Haven bij de Klokbaai (kosten € 1,50 per uur).

Met het openbaar vervoer

BCC Zaandam bevindt zich op een kleine 10 minuten lopen vanaf NS-station Zaandam. U kunt ook gebruikmaken van bus 69. De dichtstbijzijnde bushalte is Botenmakersstraat. Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5992 beoordelingen)