Met een vaatwasser behoort met de hand afwassen eindelijk tot het verleden. U hoeft uw vieze borden, glazen en bestek alleen nog maar in de machine te plaatsen, en de vaatwasser doet het vuile werk voor u. Maak korte metten met een rommelige keuken en laat een vaatwasser u helpen uw aanrecht vrij te houden. Naast inbouw vaatwassers heeft BCC ook een groot assortiment vrijstaande vaatwassers voor u. Kleine, compacte modellen voor de kleinere huishoudens, of een vaatwasser met een grotere capaciteit: alles is mogelijk. U kiest altijd voor een vaatwasser van een vooraanstaand merk, zoals Miele, Siemens of AEG. Kwaliteit tegen gegarandeerd de beste prijs: dát is BCC!
Met het assortiment vaatwassers van BCC maakt u altijd een energiebewuste keuze. Er zijn vaatwassers met verschillende energielabels beschikbaar, en u kunt selecteren hoeveel water uw vaatwasser per cyclus verbruikt. De zuinigste vaatwassers kunnen al met minder dan 10 liter water een vaatwas draaien. In ons aanbod vaatwassers selecteert u gemakkelijk de inrichting die het beste bij u past. Ook in het aantal wasprogramma’s en het geluidsniveau hebt u een ruime keuze. Verder kunt u eenvoudig filteren op aanvullende functies, zoals uitgestelde start en resttijdindicatie. Wij maken het u graag gemakkelijk om de juiste vaatwasser te kiezen.
Een vaatwasser kiest u natuurlijk niet zomaar. Uw nieuwe vaatwasser moet passen bij uw gebruik, hij moet de specificaties hebben waar u echt iets aan heeft, en bovendien moet de machine qua afmetingen in uw keuken of bijkeuken passen. Om u te helpen een overwogen keuze te maken, heeft BCC het Kiesadvies Vaatwasser voor u ontwikkeld. Daarin leest u alles over de verschillende soorten vaatwassers, en ziet u direct op welke punten u kunt letten bij de aanschaf van uw nieuwe vaatwasser. Heeft een model gekozen, dan kunt u uw bestelling eenvoudig online plaatsen. U kiest zelf of u uw bestelling wil afhalen in een van onze winkels, of thuis wilt laten bezorgen door onze BCC Bezorgservice. Dat is voor al onze producten gratis.