Welkom bij BCC Haarlem

Openingstijden

Maandag 13:00-18:00 uur
Dinsdag 09:30-18:00 uur
Woensdag 09:30-18:00 uur
Donderdag 09:30-21:00 uur
Vrijdag 09:30-18:00 uur
Zaterdag 09:30-17:00 uur
Zondag Gesloten
bekijk alle koopzondagen...

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

zondag 25 oktober 12:00-17:00 uur

Adres
Haarlem
Winkelhart Schalkwijk
Rivieradreef 37
2037 AE Haarlem

Contact via BCC Customer Service0900-0555 (lokaal tarief)

Maandag t/m vrijdag van 8.00-20.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Haarlem

Vestigingsmanager de heer Weema en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Haarlem. Deze BCC winkel is gevestigd in het uitstekend bereikbare winkelcentrum Winkelhart Schalkwijk.

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Haarlem. De winkel in Winkelhart Schalkwijk heeft een oppervlakte van 700 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Haarlem helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. En wilt u nog even over uw aankoop nadenken? Dan kunt u dat doen onder het genot van een lekker kopje koffie in onze koffiecorner.

Demonstraties

Maak kennis met de geavanceerde en gebruiksvriendelijke Nespresso Lattissima machines van DeLonghi. Voor een demonstratie bent u elke zaterdag in september van harte welkom in onze winkel. De demonstraties vinden plaats tussen 10.00 en 17.00 uur.

Vernieuwde inbouwstudio

Deze winkel heeft een vernieuwde demonstratieruimte voor inbouwapparatuur. Hier kunt u nu nog meer modellen bekijken en vergelijken. Onze gespecialiseerde verkoopadviseurs adviseren u graag over de juiste inbouwapparatuur voor uw bestaande of nieuwe keuken, over de uitgebreide installatieservice van BCC en over onze inmeetservice bij u thuis.

Als u wilt weten of een product bij BCC Haarlem voorradig is, dan kunt u dat via de website van BCC eenvoudig nagaan. Indien bij het product van uw keuze staat dat het mogelijk is het zelf af te halen ('Zelf afhalen: Beschikbaar') scrolt u op de productpagina van het betreffende artikel naar beneden. Als u bij 'Zelf afhalen in de winkel?' de plaatsnaam of de postcode van onze winkel invult, ziet u direct of het product bij ons op voorraad is.

Wacht als u besteld heeft wel altijd de afhaalbevestiging af die wij u per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC Haarlem maakt deel uit van Winkelhart Schalkwijk. U vindt verschillende winkels in de directe omgeving, zoals Miss Etam, ICI Paris, V&D, WE en de Hema.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan kunt u het best parkeren in de parkeergarage Schalkwijk. U betaalt hier € 0,50 per uur voor de eerste 3 uur dat u parkeert. U bereikt Winkelhart Schalkwijk het eenvoudigst via de Europaweg.

Met het openbaar vervoer

BCC Haarlem is goed bereikbaar met de bus. U kunt gebruikmaken van lijn 3, 7, 9, 73, 300 en N30. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn Schalkwijk Centrum en Andalusië. Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.