Welkom bij BCC Haarlem

Openingstijden

Maandag 13:00-18:00 uur
Dinsdag 09:30-18:00 uur
Woensdag 09:30-18:00 uur
Donderdag 09:30-21:00 uur
Vrijdag 09:30-18:00 uur
Zaterdag 09:30-17:00 uur
Zondag Gesloten
bekijk alle koopzondagen...
Locatie BCC BCC Haarlem

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

zondag 28 februari 12:00-17:00 uur

Adres
Haarlem
Winkelhart Schalkwijk
Rivieradreef 37
2037 AE Haarlem

Contact via BCC Customer Service0900-0555 (lokaal tarief)

Maandag t/m vrijdag van 8.00-20.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Haarlem

Vestigingsmanager de heer De Boer en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Haarlem. Deze BCC winkel is gevestigd in het uitstekend bereikbare winkelcentrum Winkelhart Schalkwijk.

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Haarlem. De winkel in Winkelhart Schalkwijk heeft een oppervlakte van 700 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Haarlem helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. En wilt u nog even over uw aankoop nadenken? Dan kunt u dat doen onder het genot van een lekker kopje koffie in onze koffiecorner.

Vernieuwde inbouwstudio

Deze winkel heeft een vernieuwde demonstratieruimte voor inbouwapparatuur. Hier kunt u nu nog meer modellen bekijken en vergelijken. Onze gespecialiseerde verkoopadviseurs adviseren u graag over de juiste inbouwapparatuur voor uw bestaande of nieuwe keuken, over de uitgebreide installatieservice van BCC en over onze inmeetservice bij u thuis.

Als u wilt weten of een product bij BCC Haarlem voorradig is, dan kunt u dat via de website van BCC eenvoudig nagaan. Indien bij het product van uw keuze staat dat het mogelijk is het zelf af te halen ('Zelf afhalen: Beschikbaar') scrolt u op de productpagina van het betreffende artikel naar beneden. Als u bij 'Zelf afhalen in de winkel?' de plaatsnaam of de postcode van onze winkel invult, ziet u direct of het product bij ons op voorraad is.

Wacht als u besteld heeft wel altijd de afhaalbevestiging af die wij u per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC Haarlem maakt deel uit van Winkelhart Schalkwijk. U vindt verschillende winkels in de directe omgeving, zoals Miss Etam, ICI Paris, V&D, WE en de Hema.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan kunt u het best parkeren in de parkeergarage Schalkwijk. U betaalt hier € 0,50 per uur voor de eerste 3 uur dat u parkeert. U bereikt Winkelhart Schalkwijk het eenvoudigst via de Europaweg.

Met het openbaar vervoer

BCC Haarlem is goed bereikbaar met de bus. U kunt gebruikmaken van lijn 3, 7, 9, 73, 300 en N30. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn Schalkwijk Centrum en Andalusië. Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.