Sony SRS-XG300 Zwart

Vergelijk prijzen van € 177 tot € 219 van 2 winkels. De laagste prijs voor de Sony SRS-XG300 Zwart vind je bij Coolblue.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 177,-
Nieuw € 219,-
€ 184,-
Nieuw € 299,-
€ 166,-
Nieuw € 186,-
Nieuw € 299,-
€ 189,-

Productomschrijving

Ga je graag naar het park of het strand met vrienden, of draai je thuis graag je favoriete plaatjes? Deze Bluetooth speaker SRS-XG300 van Sony geeft diepe bastonen en helder geluid, waar je ook luistert. Ook is hij perfect om mee te nemen dankzij het stof- en waterbestendige design en het inklapbare handvat. Met een batterijduur van maar liefst 25 uur kun je de hele dag weg zonder hem te hoeven opladen.


Batterijduur van 25 uur

Maak je geen zorgen om de batterij, die gaat maar liefst 25 uur lang mee! Is de batterij toch leeg? Na slechts 10 minuten opladen kun je 70 minuten muziek afspelen. Bij het opladen zal de batterij nooit te lang worden opgeladen na inschakeling van de batterijonderhoudsmodus. Zo gaat deze speaker langer mee. De SRS-XG300 dient ook als powerbank om je telefoon mee op te laden. Handig voor onderweg!


Ideaal voor onderweg

De SRS-XG300 is ervoor gemaakt om mee onderweg te nemen, of je nou bij het zwembad, strand, bos of in de woestijn bent. Het siliconen materiaal is bovendien makkelijk schoon te maken. Het IP67 stof- en waterbestendige design kan alles doorstaan. Hij kan zelfs tegen zout water. Het inkapbare handvat maakt dat je hem super makkelijk mee onderweg neemt. En als dat nog niet genoeg was; de SRS-XG300 brengt sfeer in de tent dankzij de Ambient verlichting die synchroon loopt met de muziek en je naar voorkeur kunt instellen in de Sony Music Center app.


Groots geluid

Maak overal een feestje. De X-Balanced speakers hebben een zogenaamd non-circulair diafragma, waardoor meer geluidsdruk wordt gegenereerd voor een hoogwaardig geluid. De woofers, tweeters en passieve radiatoren aan de voorkant zorgen voor diepe bastonen en helder geluid, waar je ook luistert. Wanneer je de bas een tandje harder wilt hebben druk je gewoon op de Mega Bass knop! Geef je een feestje? Koppel via Bluetooth tot wel 100 compatible draadloze speakers met behulp van Sony Party Connect en geniet van dezelfde muziek in meerdere kamers.


Handsfree bellen met echo-ondersteuning

Verbeter meetings en calls door Echo-onderdrukking. Hierdoor kunnen twee personen tegelijk praten zonder dat geluid wegvalt. Met de multipoint functie kunnen twee apparaten bovendien tegelijkertijd worden gekoppeld.


Minder plastic in verpakking

Mooi detail; de verpakking bestaat uit maximaal 5% plastic materiaal. Hiermee draagt Sony bij aan het verlagen van de ecologische voetafdruk van de producten en productie.


Plus- en minpunten

🟢 Dankzij een batterijduur van maar liefst 25 uur kun je er de hele dag mee op uit.

🟢 Neem deze speaker gemakkelijk mee onderweg met behulp van het inklapbare handvat.

🟢 Deze speaker heeft een IP67-classificatie wat betekent dat deze water- en stofbestendig is.

🟢 Druk op de Mega Bass knop voor extra krachtig en diep basgeluid.

🟢 Dankzij de ingebouwde powerbank kun je je telefoon opladen met je speaker.

🔴 Deze speaker heeft geen Near Field Communication (NFC), waarmee je nóg makkelijker verbinding maakt.


Lees meer

Specificaties

Categorieën Sony Bluetooth speaker, Sony, Sony Speaker, Wifi Speaker, Bluetooth speaker
Producttype Luidspreker - draagbaar
Speciale kenmerken Mega Bass, Party Connect
Handenvrije functie Ja
Microfoon Ja
Bescherming Stofdicht, waterdicht
Kleur Zwart
Ontwerpeigenschappen Geïntegreerde intrekbare draaggreep
Luidsprekertype Twee-weg - actief
Versterker Geïntegreerd
Geluidseffecten ClearAudio , LIVE SOUND-Modus
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.