Contact

Wil je contact met ons opnemen? Dat kan! Vul onderstaande contactformulier in en één van onze specialisten komt binnen 24 uur met een reactie.
Let op: BCC in de vroegere vorm is in sept. 2023 failliet verklaard. Garantieclaims vallen binnen dat faillissement. Heeft u een garantieclaim? Ons advies is om contact op te nemen met de betreffende fabrikant. Wij kunnen als nieuwe eigenaar helaas niets voor u betekenen hierin. E-mails hierover kunnen wij ook helaas niet behandelen. Verder beschikken wij niet over gegevens uit het verleden dus ook vragen uit het verleden kunnen wij helaas niet beantwoorden. Bedankt voor uw begrip.

Onze gegevens:

Kantoor (geen winkel)
BCC.nl
Industrieweg 36
3606 AS Maarssen

Let op: dit betreft een kantoor en dus géén winkel.

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.