Affiliate disclaimer

Lid van partnerprogramma’s

Bcc.nl maakt gebruik van diverse affiliate programma’s zoals het Bol.com, Amazon en Coolblue partnerprogramma en Tradetracker, Awin en Daisycon campagnes. Om de juiste commissie door te kunnen berekenen plaatsen we hiervoor een cookie. Doordat we lid zijn van deze partnerprogramma’s kunnen we goede reviews blijven schrijven en kunnen we onze redactie betalen door middel van deze advertentie inkomsten. We streven ernaar om zo objectief mogelijk advies te geven zodat je de beste keuze kan maken uit de door ons gekozen aanbieders.


Amazon programma

Bcc.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program, een affiliate advertentieprogramma dat is ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon. Bcc.nl kan een kleine commissie verdienen voor productreviews, aanbeveling(en) of links naar producten of diensten van Amazon.

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.