Laptop of desktop installeren

Vergeet gedoe met het verbinden en installeren van je desktop of laptop. Wij helpen je graag met een draadloze verbinding maken, het overzetten van bestanden en het instellen software*. Zo ben jij er helemaal zeker van dat alles goed werkt en kun je jouw nieuwe laptop of desktop meteen gebruiken. En don’t worry; we gaan pas weg als het werkt!


Don't worry, onze techies helpen je graag!

Dit doen we voor je;

*Software wordt meestal niet meegeleverd maar kun je natuurlijk wel los aanschaffen.


Hoe werkt het?

Koop je een nieuw product bij BCC in de winkel of online? Je kunt deze installatieservice aanvragen in alle BCC winkels bij aankoop van een laptop of desktop of vink bij het afrekenen in de winkelwagen de optie ‘Laptop en desktop installatie’ aan. Je ontvangt een mail waarin je een afspraak kunt maken.


Heb je een laptop of desktop bij een andere winkel gekocht en heb je hulp nodig bij het installeren? Geen probleem, zolang het artikel nog nieuw in de doos zit helpen wij je graag!

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.