Services voor jouw inbouw vriezer of koelkast

Kun je niet wachten om straks aan de slag te gaan in je nieuwe keuken? Uiteraard moet je nieuwe vriezer of koelkast nog wel even ingebouwd worden. Wil je dat onze installateurs dit voor je doen? Geen probleem, dit doen wij graag!


Professionele inmeetservice


Twijfel je over de maatvoering van je nieuwe apparatuur en of deze past? Maak dan gebruik van onze professionele inmeetservice. Wij meten graag je keuken op waarna je precies weet wat de mogelijkheden zijn. Zo kun je een juiste keuze maken, al dan niet met hulp van een BCC adviseur of verkoopmedewerker.


TIP: Let bij het maken van een keuze goed op jouw deursysteem. Heb je een sleepdeur- of een deur-op-deur-systeem? Je kunt bij een sleepdeur-systeem wel kiezen voor een deur-op-deurkoelkast, maar andersom kan niet.


Jouw vriezer of koelkast laten inbouwen

Het inbouwen van een vriezer of koelkast kan een klus zijn waar je het al snel erg warm van krijgt. Daarom bieden wij de service dat onze ervaren monteurs de vriezer voor jou installeren.


Wij bouwen het oude apparaat voor jou uit en halen de deur van het oude apparaat af

Wij pakken het nieuwe apparaat uit en plaatsen deze in de keuken

Wij sluiten alles aan op de bestaande aansluitingen en bouwen het apparaat stevig in

Wij monteren de bestaande keukendeur weer op het nieuwe apparaat

Wij nemen de verpakkingsmaterialen weer netjes mee terug

Als je wilt nemen we ook je oude apparaat mee retour voor recycling


Draairichting van de deuren laten aanpassen

Bij de meeste vriezers en koelkasten draait de deur standaard naar rechts open. Omdat deze richting niet in elke keuken goed uitkomt, hebben wij een service om de draairichting van de deur om te draaien. Hierdoor kan jouw apparaat altijd geplaatst worden op de plek in de keuken die jij wilt.Draairichting deur aanpassen

Wij draaien in ons magazijn de richting van de deur alvast voor jou om.


Is het tijd voor een nieuwe vriezer of koelkast?

Bij BCC heb je keuze uit diverse inbouw vriezers en koelkasten van verschillende merken zoals Miele, Bosch, Siemens en AEG. Welke inbouw vriezer of koelkast je kiest is afhankelijk van jouw thuissituatie en je wensen. Ons kiesadvies helpt je bij het maken van de juiste keuze.


BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.