Wat zegt het toerental van een wasmachine?​

Voor degenen die streven naar de droogste was, raden we onze wasmachines met een toerental van 1600 aan. Deze krachtige machines centrifugeren je wasgoed met hoge snelheid, waardoor het water efficiënt wordt verwijderd en je kleding sneller droogt.​


Voor een uitstekende balans tussen droogresultaat en energie-efficiëntie zijn er onze wasmachines met een toerental van 1400-1500. Deze machines bieden goede centrifugeerkracht en zijn energiezuinig, wat resulteert in een efficiënte verwijdering van overtollig water en lagere energiekosten.


Voor delicate stoffen en speciale zorg voor je kleding hebben we wasmachines met een toerental van minder dan 1400. Deze machines bieden een zachtere behandeling van je wasgoed, verminderen slijtage en zorgen voor extra bescherming van kwetsbare items.


Bij BCC.nl vind je de perfecte wasmachine met het juiste toerental om aan al je behoeften te voldoen. Bezoek onze website en ontdek ons uitgebreide assortiment. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de ideale wasmachine. ​


Het toerental is aan te passen op de wasmachine, hieronder kun je kiezen welke maximale toerental je wil terugzien op jouw wasmachine.