Far Cry 6 - PS4

Vergelijk prijzen van € 17.95 tot € 24.2 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Far Cry 6 - PS4 vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 24,20
€ 17,95
Nieuw € 39,99
€ 28,02

Productomschrijving

Duik in de grimmige wereld van een hedendaagse guerrilla-revolutie om een natie te bevrijden van een dictator en zijn zoon.


Welkom in Yara, een tropisch paradijs dat vastzit in het verleden. Anton Castillo is de dictator van Yara en wil zijn natie koste wat kost terugbrengen naar zijn oude glorie. Zijn zoon Diego volgt in zijn bloederige voetstappen. Hun meedogenloze onderdrukking heeft een revolutie ontketend.


Vecht voor vrijheid

Speel als Dani Rojas, een inwoner van Yara, en word een guerrillastrijder die de natie wil bevrijden.


Een verscheurd yara

Vecht tegen Antons troepen in het grootste speelveld ooit in een Far Cry-game, met jungles, stranden en hoofdstad Esperanza.


Guerrilla-vuurkracht

Gebruik geïmproviseerde wapens, voertuigen en de nieuwe huurlingen Amigos om het tirannieke regime omver te werpen.


Next Gen upgrade

Upgrade naar de PlayStation 5-versie: de Blu-ray Disc van de PlayStation 4-versie van Far Cry 6 moet in een PlayStation 5-console zijn ingevoerd om de corresponderende digitale versie van Far Cry voor PlayStation 5 gratis te kunnen spelen, zodra deze versie beschikbaar is.


Hiervoor zijn een PlayStation 5, een Blu-Ray-kopie van het spel, een PlayStation Network-registratie, aanvullende opslagruimte en een internetverbinding vereist. Netwerkgebruik kan extra kosten met zich meebrengen.


Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.