Call of Duty: Modern Warfare II PS5

0 reviews

Call of Duty: Modern Warfare II PS5

69,99
Binnenkort verwacht

Productinformatie

Welkom in het nieuwe tijdperk van Call of Duty. Call of Duty: Modern Warfare II is het vervolg op de kaskraker van 2019, Modern Warfare. Met de terugkeer van de iconische kapitein John Price, de onverschrokken John "Soap" MacTavish, de veteraan sergeant Kyle "Gaz" Garrick en de eenzame wolf zelf, de fan-favoriete operator Simon "Ghost" Riley. Spelers zullen ontdekken wat Task Force 141 tot de legendarische eenheid maakt die het nu is.

Van kleinschalige infiltratietactieken tot zeer geheime missies, spelers zullen nieuwe wapens, voertuigen en uitrusting moeten gebruiken om het op te nemen tegen hun vijanden. Rust jezelf uit en ga de strijd aan op zee door vijanden onder water te belegeren, een sterk versterkte vijandelijke basis binnen te dringen, langs kanalen te infiltreren en belangrijke bondgenoten te bevrijden op een clandestiene plek die in de bergen verborgen ligt.

Infinity Ward zal fans onderdompelen in adembenemende, state-of-the-art next-gen gameplay. Vecht samen met je vrienden in een werkelijk meeslepende ervaring met verbluffend realistisch geluid, belichting en graphics die dit de meest geavanceerde Call of Duty in de geschiedenis van de franchise maken. Modern Warfare II bevat een vernieuwd en geavanceerder AI-systeem, verbeterde rendering- en fotogrammetrie-technologie, een nieuw wapenarsenaalsysteem dat meer aanpassingsmogelijkheden biedt dan ooit tevoren, en tal van andere grafische en gameplay-innovaties die de franchise naar nieuwe hoogten tillen. De toekomst van de franchise zit vol baanbrekende innovaties en zet de toon voor next-gen gameplay.

Modern Warfare II zal vanaf dag één een indrukwekkende hoeveelheid content bevatten: vorm je team en vecht aan de zijde van de TF141 in een singleplayer-campagne over de hele wereld, speel alleen of als team in meeslepende multiplayer-gevechten met nieuwe locaties en manieren om te spelen, en ervaar een geavanceerder, verhaalgedreven speltype Special Operations met coöperatief tactisch spel.

Bovendien sluit Modern Warfare II aan op de nieuwe Warzone-ervaring die dit jaar uitkomt, en daarmee op de evolutie van de Battle Pass met een volledig nieuwe speelruimte en sandbox-modus. Verwacht een schema vol gratis content na de lancering, waarin de gameplay evolueert met nieuwe maps, nieuwe modes, seizoensevents, community-feesten en meer.

Blijf koel.

Pre-order nu!

Nog niet verschenen - reserveer een exemplaar.

Pre-order bonus:

Pre-order en krijg vroege toegang tot de open bèta Call Of Duty: Modern Warfare II:

Wissel de gemailde code in om vroege toegang te krijgen tot de open bèta*

Instructies voor inwisselen

  • •Ga naar www.callofduty.com/betaredeem om je Call of Duty®: Modern Warfare® II-code in te wisselen.
  • •Vervolgens moet je je aanmelden bij een Call of Duty-account of een account aanmaken en je gameplatform en regio selecteren.
  • •Je weet of je code geldig is als je naar de Geslaagd-pagina gaat.
  • •De Geslaagd-pagina bevestigt dat je geregistreerd bent voor de open bèta van Call of Duty: Modern Warfare II maar verstrekt geen platformspecifieke code om de bèta te downloaden
  • •Een platformspecifieke code zal op een later tijdstip kort voor het begin van de open bèta naar gebruikers gemaild worden.

Ga voor meer informatie over Call of Duty: Modern Warfare II naar www.callofduty.com.

 

*Feitelijke beschikbaarheid op platform en releasedatum(s) van open MP-bèta onder voorbehoud. Ga voor meer informatie naar www.callofduty.com/beta. Bèta duurt minimaal 2 dagen. Alleen tijdelijk. Zodra BCC de registratiecodes ontvangt mailen wij die direct door naar jou.

Releasedatum: 28 oktober 2022

Specificaties

Kenmerken
Gaming platform PlayStation 5
Genre MMO, Shooter
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Releasedatum 28-10-2022
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open