Destruction Allstars PS5

0 reviews

Destruction Allstars PS5

16,88
Thuis bezorgen: Online op voorraad Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Kies je leveringsmethode

Productinformatie

Deel de lakens uit in het wereldwijde fenomeen Destruction AllStars, de spectaculaire sport voor gevaarlijke coureurs die iedereen aan het scherm kluistert!

Sterren en auto's komen samen.

Word de ultieme winnaar van de wereldwijde topsport Destruction AllStars - de spectaculaire sportrage voor roekeloze chauffeurs!

Krijg de intense voertuiggevechten onder de knie door middel van timing, tactiek en skills en veroorzaak een gigantische hoeveelheid schade en verwoesting in kleurrijke arena's over de hele wereld.

Richt een ravage aan achter het stuur of beweeg je door de arena met adembenemende parkour door aanvallen te ontwijken, voertuigen over te nemen of voertuigaanvallen te verstoren met je vaardigheden.

Veroorzaak genoeg schade om je heldenvoertuig aan te drijven met speciale vaardigheden en de game op z'n kop te zetten.

De 16 Destruction AllStars staan te popelen om het uit naam van entertainment en verwoesting tegen elkaar op te nemen. Dus riemen vast voor intense, explosieve en onvoorspelbare actie waarin je vecht om tot kampioen van de Global Destruction Federation gekroond te worden.

Het is tijd om te rennen, rammen en beuken. Tot ziens in de arena.

Word een AllStar

Helden... iconen... wereldwijde sensaties – de selectie van zestien onbevreesde en charismatische Destruction AllStars van over de hele wereld nemen het tegen elkaar op in het kampioenschap van de Global Destruction Federation.

Deze strijders zijn hoofdacts en sloopacts. Publiekstrekkers en topartiesten. Bekend over de hele wereld.

Gebruik de vaardigheden van elke AllStar om je speelstijl te finetunen – maak gebruik van hun behendigheid en kracht om tegenstanders te ontwijken, te slopen of over te nemen door middel van techniek, parkour en baldadigheid.

Rijden in ravage

De beste ingenieurs hebben 28 voertuigen ontworpen voor de Global Destruction Federation.

Een aantal basisvoertuigen zal aan het begin van elke wedstrijd verspreid worden over de arena.

Maar elke AllStar heeft ook een eigen gepersonaliseerde wagen die in elke gevecht allesbepalend kan zijn.

Veroorzaak genoeg schade om je heldenvoertuig aan te drijven – allemaal met eigen speciale vaardigheden die game op stelten zetten.

Beheers de bende

De Destruction AllStar-selectie zit vol met waaghalzen die hebben gestreden om het tot de top van hun sport te schoppen met hun vaardigheden, timing en listige tactieken.

Elke wedstrijd heeft specifieke doelen om te halen terwijl je de kracht, impact en snelheid van je verwoesting dirigeert.

Word een legende

Ga de strijd aan in een verhalende singleplayer-serie, op maat gemaakt voor verschillende Destruction AllStars. Heers over de 50 evenementen* om te bewijzen dat je een Destruction-legende bent. Speel nieuwe skins, emotes en banners vrij door AI-rivalen aan te pakken in memorabele uitdagingen verspreid over de wereld in vijf arena's.

(*)Deze moeten worden vrijgespeeld door het spel te spelen

Sloop je vrienden

Voer de drama op en sleur je vrienden mee naar online wedstrijden met 16 spelers. Doe mee met een snel potje voor de lol; verdien XP in Ranked wedstrijden gebaseerd op je niveau; Steek kop en schouders boven iedereen uit in meerdere Matchday-wedstrijden; wreek je verlies op blijvende rivalen; en ervaar de nieuwe tijdslimieten tijdens speciale events.

PS5-functies

  • Adembenemende beelden: heeft totale vernietiging er ooit zo goed uitgezien? Ervaar het wereldwijde fenomeen van voertuiggevechten in haarscherp 4K.
  • Alles gaat razendsnel: De chaos wacht op niemand! Kies je AllStar en raas de actie in met de bijna onmiddellijke laadtijden van de ultrasnelle SSD in de PS5-console.
  • Adaptieve triggers: Ervaar je ritje! Krijg unieke feedback voor ieder voertuig dankzij de adaptieve triggers van de DualSense draadloze controller.
  • Haptische feedback: bam! Ervaar de impact van elke beuk en botsing doordat de actuatoren van de DualSense draadloze controller de in-game acties simuleren met meeslepende voelbare feedback.
  • Tempest 3D-audiotechnologie: Dit is hoe een botsing met een tegenstander hoort te klinken! Hoor de geweldige 360-graden stadiumsferen met Tempest 3D-audiotechnologie.

Specificaties

Kenmerken
Taalversie DEU, ENG
PEGI leeftijd 12
Genre Actie, Racen
Gaming platform PlayStation 5
Ontwikkelaar Lucid Games Limited, XDev, Wushu Studios Ltd
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Sony PlayStation Plus 3 maanden - direct download
24,99
PlayStation Network Tegoed 20 Euro – direct download
20,-

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews