Philips Performer Active Cat & Dog FC8578/09 - Stofzuiger met zak

Vergelijk prijzen van € 158 tot € 199 van 3 winkels. De laagste prijs voor de Philips Performer Active Cat & Dog FC8578/09 - Stofzuiger met zak vind je bij Bol.com.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 158,-
Nieuw € 199,-
€ 177,-
Nieuw € 191,-
Nieuw € 199,99
€ 182,86
Nieuw € 199,99
€ 189,-

Productomschrijving

De Philips Performer Active-stofzuiger levert optimale schoonmaakprestaties met hygiënische stofverwijdering. De nieuwste technologie zorgt voor langer behoud van een optimale zuigkracht. Het beste Philips mondstuk, het TriActive+-mondstuk, verwijdert stof efficiënt van alle oppervlakken.


Extra grote stofcapaciteit

Met de speciaal ontworpen extra grote stofbak van 4 liter maak je optimaal gebruik van de stofzakken en kun je langer doorgaan met schoonmaken zonder de zak te hoeven vervangen. De s-bag stofzakken kun je hygiënisch afsluiten wanneer deze vol zijn en gaan tot 50% langer mee.


Reiniging in 3 richtingen

Het speciale mondstuk is ontworpen om de tapijtpolen voorzichtig te openen voor een grondige reiniging. De luchtkanalen aan de voorzijde van het mondstuk, zuigen grote kruimels naar binnen. De borstels aan de zijkant zorgen voor een goede reiniging dicht langs de randen van meubels en wanden.


Accessoires altijd bij de hand

In het handvat zit een geïntegreerde meubelborstel voor ultiem gebruiksgemak. Het wisselen van accessoires is door de ActiveLock-koppelingen eenvoudig in te stellen voor elke schoonmaakklus. De Philips FC8578/09 heeft een zachte bumper zodat je zonder beschadigingen langs meubels en muren kunt stofzuigen.


Allergievriendelijke reiniging

De allergiefilter vangt meer dan 99,9% van het fijnstof op, alle allergenen van dierenhaar, stofmijt of stuifmeel wordt gezuiverd. Daardoor heeft de ECARF deze stofzuiger gecertificeerd als allergievriendelijk.


5 jaar garantie op de motor

Wanneer je jouw stofzuiger binnen drie maanden registreert bij Philips ontvang je 5 jaar garantie op de motor.


Plus- en minpunten

🟢 Langer stofzuigen door de grote stofcapaciteit van 4l.

🟢 De allergiefilter vangt meer dan 99,9% van alle fijnstof en allergenen op.

🟢 De accessoires zijn al geïntegreerd in het handvat.

🔴 Met 79 db is dit niet de stilste Philips stofzuiger.

Lees meer

Specificaties

Categorieën Stofzuiger, stofzuiger met zak, Philips stofzuiger, Philips stofzuiger met zak
Producttype Hoover
Schoonmaakmiddel type Bus
Hoover type Universeel inzetstuk
Reinigingsmethode Droog
Stof verzamelen Tas
Filtertype Microfilter, allergie filter
Inhoud stofzak 4 liter
Type zak S-tas Classic Long Performance (CLP)
Luchtstroom 32.17 l/s
Zuigkracht 17,5 kPa
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.