Nespresso Magimix Inissia M105 - Koffiecupmachine - Zwart

Vergelijk prijzen van € 89.95 tot € 89.95 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Nespresso Magimix Inissia M105 - Koffiecupmachine - Zwart vind je bij Bol.com.
Bekijk alle prijzen
+1
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 89,95
Nieuw € 99,-
€ 72,99
Nieuw € 109,-
€ 92,99
Nieuw € 148,49

Productomschrijving

Nespresso Magimix Inissia M105

De Nespresso Inissia is een ultra-compacte koffiemachine. De machine is eenvoudig in gebruik en onderhoud zodat je elke keer weer een heerlijk kopje koffie kunt bereiden. Met slechts één druk op de knop bereid je in 25 seconden jouw favoriete lungo of espresso.


Compact en kleurrijk design & keuze kopgroottes

De Nespresso Inissia koffiemachine past dankzij het compacte en lichtgewicht design in elk interieur. De machine is eenvoudig in gebruik en bereidt elke keer weer een heerlijk kopje koffie. Je hebt de keuze uit twee voorgeprogrammeerde kopgroottes, namelijk espresso en lungo.


19 bar druksysteem & korte opwarmtijd

Alle Nespresso machines zijn uitgerust met een hogedrukpomp van 19 bar dat ervoor zorgt dat alle koffiearoma's vrijkomen. Door middel van de energiebesparingsmodus schakelt de machine na 9 minuten automatisch uit. Het opklapbare lekrooster biedt ruimte voor receptglazen en zakt automatisch terug wanneer u uw glas weg pakt om zo eventuele druppels op te vangen.


Aanvullende eigenschappen

Door middel van de energiebesparingsmodus schakelt de machine na 9 minuten inactiviteit automatisch uit. Het opklapbare lekrooster biedt ruimte voor receptglazen en zakt automatisch terug wanneer u uw glas weg pakt om zo eventuele druppels op te vangen.


Uitzonderlijke koffie

Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van het plukken van de koffiebessen tot de koffie die je drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules ook in te leveren bij een van de vele inleverpunten. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvang je een welkomstpakket met 14 verschillende koffies. Probeer welke koffie het beste bij je past.


Lees meer

Specificaties

Categorieën Nespresso apparaat, Nespresso Magimix koffiezetapparaat, koffiezetapparaat, Magimix
Producttype Koffiezetapparaat
Vormfactor Freestanding
Compatibiliteit koffietype Capsules
Soort drank Espresso, lang
Brouwmethode Espresso
Druk 19 bar
Inhoud waterreservoir 0,7 liter
Afneembare watertank Ja
Kenmerken van koffiezetapparaten Thermobloksysteem, verstelbare lekbak, doorstroomstopfunctie, ontkalkingsprogramma, verlichte bedieningselementen, automatische stand-by modus na 9 min, gebruikte capsulecontainer (tot 11 capsules), automatische stand-by modus na 30 min, verwijderbare capsulecontainer, automatische koffiehoeveelheid, automatische startfunctie, 25 seconden voorverwarmingstijd, programmeerbaar kopjesvolume
Kleur Zwart
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.