PlayStation® 5

PlayStation® 5

De PS5™ -console biedt nieuwe spelmogelijkheden die je nooit had verwacht.

Play Has No Limits™

Ervaar razendsnel laden met een supersnelle SSD, diepere onderdompeling met ondersteuning van haptische feedback, adaptieve triggers en 3D-audio, en een geheel nieuwe generatie ongelooflijke games.

Bliksemsnel

Met de kracht van een aangepaste CPU, GPU en SSD met geïntegreerd I/O-systeem verlegt deze PlayStation-console de grenzen van wat mogelijk is.

Verbluffende games

Geniet van ongelooflijke graphics en ervaar nieuwe PS5™-functies.

Adembenemend realistisch

Ontdek een diepere game-ervaring met ondersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers en 3D-audiotechnologie.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Ervaar de opkomst van Miles Morales terwijl de nieuwe held ongelooflijke, explosieve nieuwe krachten onder de knie krijgt om zijn eigen Spider-Man te worden.

Horizon Forbidden West

Sluit je aan bij Aloy terwijl ze het 'Forbidden West' trotseert - een majestueuze maar gevaarlijke grens die mysterieuze nieuwe bedreigingen verbergt.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Schiet je een weg door een interdimensionaal avontuur met Ratchet en Clank.

DualSense™ wireless controller

Ontdek een diepere, ongelooflijk meeslepende game-ervaring waarmee je de actie daadwerkelijk in je handen kunt voelen. De DualSense™ draadloze controller biedt meeslepende haptische feedback, dynamische adaptieve triggers en een geïntegreerde microfoon, en dat allemaal in een iconisch en comfortabel ontwerp.

DualSense™ charging station

Laad maximaal twee DualSense™ draadloze controllers tegelijk op en dock ze snel en eenvoudig met het klikontwerp van het oplaadstation. Je controllers laden net zo snel op als wanneer ze aan je PS5™-console zijn aangesloten – je kunt je USB-poorten vrij houden zonder aan prestaties te hoeven inleveren.

PULSE 3D™ wireless headset

Geniet van een naadloze, draadloze ervaring met een headset die is gemaakt voor 3D-audio op PS5™-consoles. De PULSE 3D™ draadloze headset beschikt over een verfijnd ontwerp met twee microfoons met ruisonderdrukking, een ingebouwde, oplaadbare batterij en talloze toegankelijke knoppen.