Filter inklappen Prijs

Vogel's multi-drager NEXT 7825

Zet op verlanglijst
79,99
Afhalen in de winkel mogelijk

Vogel's draaibare muurbeugel NEXT7345

22 reviews
  • Compatible schermmaat (max): 65 inch
  • Compatible schermmaat (min): 40 inch
  • Draaibaar: Ja
  • Kantelbaar: Ja
Zet op verlanglijst
367,-
Afhalen in de winkel mogelijk

Vogel's kabelgoot CABLE10M

Zet op verlanglijst
30,44
Afhalen in de winkel mogelijk

Vogel's kabelgoot CABLE 8 (wit)

1 review
Zet op verlanglijst
43,99
Afhalen in de winkel mogelijk

Vogel's kabelgoot Cable 8 (zilver)

Zet op verlanglijst
39,99
Afhalen in de winkel mogelijk

Vogel's kabelgoot Cable 8 (zwart)

2 reviews
Zet op verlanglijst
43,99
Afhalen in de winkel mogelijk

Vogel's: voor al je electronica aan de muur

Harry Vogels was op zoek naar het beste geluid voor zijn jazzmuziek, maar hij vond geen oplossingen die het effect van live muziek in zijn huiskamer konden benaderen. Daarom ontwikkelde hij zelf in 1973 de allereerste muurbeugels om luidsprekers aan de muur te hangen. Sindsdien zorgt Vogel's er niet alleen voor dat je het meeste uit je luidsprekers haalt, maar ook uit andere apparatuur zoals televisies. Het is een merk wat zich de afgelopen decennia in hoge mate heeft gespecialiseerd. Daardoor vind je bij Vogel´s state of the art technologieën en innovaties in al hun producten.

Muurbeugels voor TV, tablet en speakers

Met een muurbeugel van Vogel's weet je zeker dat je apparatuur veilig aan de wand hangt. Het Nederlandse bedrijf staat vooral bekend om de innovatieve muurbeugels voor TV's. Vogel's biedt daarnaast producten om je audio apparatuur, tablets en beamer stevig aan de muur te hangen. Door je apparatuur op te hangen verbeter je de beleving en bespaar je bovendien een hoop ruimte. Een TV meubel wordt overbodig en speakers staat niet in de weg. De producten van Vogel's laten je een complete oplossing samenstellen voor al je entertainment apparatuur.

Haal meer uit je audio en video

Met de oplossingen van Vogel's haal je nog meer plezier uit je entertainment apparatuur. De kijkpositie van je TV is altijd optimaal dankzij de flexibiliteit van de beugel. Je kunt hem gemakkelijk draaien en kantelen zodat je de hoek van de TV aan kunt passen aan je gezelschap en aan waar je zit. Audio apparatuur kan je precies instellen zoals je wilt om een maximale surround sound ervaring te creëren.

Veilig en stevig aan de muur

Als je je waardevolle apparatuur aan de wand hangt, dan is het wel zo'n prettige gedachte als dat stevig gebeurt. Bij Vogel's weet je zeker dat je spullen veilig zijn. De beugels kunnen tot maar liefst drie keer het gewicht van de apparatuur dragen. Monteren kun je zelf dankzij de installatievideo's en handleidingen. Sterke Fischer pluggen garanderen een degelijke constructie.