Welkom bij BCC Amsterdam West

Openingstijden

Maandag 12:00-18:00 uur
Dinsdag 09:30-18:00 uur
Woensdag 09:30-18:00 uur
Donderdag 09:30-21:00 uur
Vrijdag 09:30-18:00 uur
Zaterdag 09:30-17:00 uur
Zondag Gesloten

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

maandag 22 april Gesloten
zaterdag 27 april Gesloten
Locatie BCC BCC Amsterdam West

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Amsterdam West

Bilderdijkstraat 91
1053KM Amsterdam

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Amsterdam West

amsterdam-west
amsterdam-west
amsterdam-west
amsterdam-west
amsterdam-west
amsterdam-west

Vestigingsmanager de heer Driessen en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Amsterdam West. Deze BCC winkel bevindt zich aan de gezellige Bilderdijkstraat.

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Amsterdam West. De winkel aan de Bilderdijkstraat is geheel gelijkvloers en heeft een oppervlakte van 800 vierkante meter. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Amsterdam West helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze.

Stuur een email naar deze winkel: amsterdamwest@bcc.nl

Ontdek de voordelen van Essent

In dit filiaal bieden wij je de mogelijkheid om nu 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, je ontvangt tot 150,- korting op je aankoop bij BCC! Zo bespaar je thuis op energie én in de winkel op je aankoop bij BCC. Kom snel langs bij ons filiaal en vraag de Essent adviseur voor meer informatie. Wij helpen je graag!

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Amsterdam West voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC Amsterdam West bevindt zich aan de gezellige Bilderdijkstraat. U vindt verschillende winkels in de directe omgeving, zoals Kruidvat, Bristol en Intertoys.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan kunt u voor de deur parkeren. De parkeerkosten bedragen € 3,- per uur. U kunt de winkel aan de Bilderdijkstraat bereiken via de S100 (Nassaukade).

Met het openbaar vervoer

BCC Amsterdam West is goed bereikbaar met bus en tram. U kunt gebruikmaken van tramlijnen 3, 12, 13 en 14 (halte De Clercqstraat) of 7 en 17 (halte Bilderdijkstraat). Ook bus 353 stopt op een paar minuten lopen van de winkel. Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5989 beoordelingen)