Welkom bij BCC Den Helder

Openingstijden

Maandag 13:00-18:00 uur
Dinsdag 09:30-18:00 uur
Woensdag 09:30-18:00 uur
Donderdag 09:30-21:00 uur
Vrijdag 09:30-18:00 uur
Zaterdag 09:30-17:00 uur
Zondag Gesloten

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

zaterdag 27 april Gesloten
Locatie BCC BCC Den Helder

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Den Helder

Winkelcentrum Ravelijncenter
Ravelijncenter 37
1785LX Den Helder

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Den Helder


den-helder
den-helder
den-helder

Vestigingsmanager de heer Fennema en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Den Helder. Deze BCC winkel maakt deel uit van winkelcentrum Ravelijncenter.

Stuur een email naar deze winkel: denhelder@bcc.nl

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Den Helder. De ruime winkel in Ravelijncenter is geheel gelijkvloers en heeft een oppervlakte van 1200 vierkante meter. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Den Helder helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. En wilt u nog even over uw aankoop nadenken? Dan kunt u dat doen onder het genot van een lekker kopje koffie in onze koffiecorner.

Ontdek de voordelen van Essent

In dit filiaal bieden wij je de mogelijkheid om nu 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, je ontvangt tot 150,- korting op je aankoop bij BCC! Zo bespaar je thuis op energie én in de winkel op je aankoop bij BCC. Kom snel langs bij ons filiaal en vraag de Essent adviseur voor meer informatie. Wij helpen je graag!

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Den Helder voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC Den Helder maakt deel uit van winkelcentrum Ravelijncenter, ten zuiden van de stad. U vindt dé woonboulevard van de Noordkop verschillende winkels in de directe omgeving, zoals Jysk, Gamma, Leen Bakker en Beter Bed.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan kunt u bij BCC Den Helder gratis parkeren. U bereikt Ravelijncenter via de Rijksweg (N250) en de rotonde bij de Ravelijnweg.

Met het openbaar vervoer

BCC Den Helder is bereikbaar met de bus. U kunt gebruikmaken van lijn 34. De dichtstbijzijnde bushalte is Marinapark. Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5992 beoordelingen)