Welkom bij BCC Eindhoven Ekkersrijt

Openingstijden

Maandag 10:00-18:00 uur
Dinsdag 10:00-18:00 uur
Woensdag 10:00-18:00 uur
Donderdag 10:00-18:00 uur
Vrijdag 10:00-21:00 uur
Zaterdag 10:00-17:00 uur
Zondag 12:00-17:00 uur

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

zondag 21 april Gesloten
maandag 22 april 12:00-17:00 uur
zaterdag 27 april 10:00-18:00 uur
zondag 28 april 12:00-17:00 uur
Locatie BCC BCC Eindhoven Ekkersrijt

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Eindhoven Ekkersrijt

Meubelplein Ekkersrijt
Ekkersrijt 4105
5692DD Son en Breugel

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Eindhoven Ekkersrijt

son-en-breugel
son-en-breugel
son-en-breugel
son-en-breugel
son-en-breugel
son-en-breugel
son-en-breugel
son-en-breugel
son-en-breugel

Vestigingsmanager de heer van Bakel en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Eindhoven Ekkersrijt. Deze BCC winkel maakt deel uit van het veelzijdige en geheel vernieuwde Meubelplein Ekkersrijt.

Stuur een email naar deze winkel: Eindhoven.Ekkersrijt@bcc.nl

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Eindhoven Ekkersrijt. De ruime winkel op Meubelplein Ekkersrijt is geheel gelijkvloers en heeft een oppervlakte van 1400 vierkante meter. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Eindhoven Ekkersrijt helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. Er is een speciale opstelling van de nieuwste DJ gear, een overzichtelijke inbouwstudio en een Multimedia Experience Center met de nieuwste laptops, touchscreens en tablets. En wilt u nog even over uw aankoop nadenken? Dan kunt u dat doen onder het genot van een lekker kopje koffie in onze koffiecorner.

Overzichtelijke inbouwstudio

Deze winkel heeft een overzichtelijke demonstratieruimte voor inbouwapparatuur. Hier kunt u verschillende modellen bekijken en vergelijken. Onze gespecialiseerde verkoopadviseurs adviseren u graag over de juiste inbouwapparatuur voor uw bestaande of nieuwe keuken, over de uitgebreide installatieservice van BCC en over onze inmeetservice bij u thuis.

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Eindhoven Ekkersrijt voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC Eindhoven Ekkersrijt maakt deel uit van Meubelplein Ekkersrijt. U vindt verschillende winkels in de directe omgeving, zoals Ikea, Prénatal, Blokker Tuin en Trendhopper.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan kunt u bij BCC Eindhoven Ekkersrijt gratis parkeren. Meubelplein Ekkersrijt bevindt zich bij het Science Park aan de A50 en is eenvoudig te bereiken via afrit 6. Volg na de rotondes de routeborden.

Met het openbaar vervoer

BCC Eindhoven Ekkersrijt is goed bereikbaar met de bus. U kunt gebruikmaken van lijn 11. De dichtstbijzijnde bushalte is Meubelplein. Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5981 beoordelingen)