BCC Geleen

Het BCC filiaal in Hoogeveen, dat zich bevindt op Retailpark Sittard Geleen, is permanent gesloten en vooralsnog niet overgenomen door een andere partij. Onderstaande tekst dat gaat over het voormalige BBC filiaal is zodoende gedateerd. Deze pagina zal vooralsnog online worden gehouden om bezoekers te informeren over de wijziging van dit voormalige BCC pand in Hoogeveen. We zullen per 1 oktober 2024 evalueren of deze pagina nog online gehouden dient te worden.


✅ Altijd gratis parkeren, direct voor de winkel!

✅ Exclusieve BCC Keuken showroom voor complete keukens

✅ Interactief 3D-design van je keuken in 30 minuten

BCC winkel - BCC Geleen

BCC Geleen is permanent gesloten en nog niet overgenomen

Service in de winkel


Nu ook keukens bij BCC!

Vanaf nu kun je bij BCC ook terecht voor het kopen van je nieuwe keuken. In Geleen hebben we onze eerste exclusieve keuken showroom geopend. Kom gauw langs of maak een afspraak op BCC Keuken.

Beste service, van levering tot installatie, BCC regelt het!


Outlet

In onze winkel zit ook een OUTLET. Hier vind je echte buitenkansjes met extra hoge kortingen! Altijd inclusief 2 jaar garantie. In onze winkel vind je een groot assortiment aan inbouw artikelen zoals een vaatwasser, vrijstaande koel-vriescombinaties en Amerikaanse koelkasten. Kom kijken en sla je slag!


Dé deskundige in de nieuwste keukenapparatuur

Bij een nieuwe keuken kopen hoort ook de juiste keukenapparatuur. Wij zijn dé deskundige op het gebied van keukenapparatuur en hebben meer dan 20 topmerken in huis, zoals Samsung, AEG, Bosch en Siemens. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe functionele koelkast, vaatwasser of luxe opties zoals een inbouw espressomachine, wijnkoelkast of een kokend waterkraan. Onze keukenadviseurs laten je graag alle mogelijkheden zien en helpen je met je keuze, zodat jij blij de deur uitloopt.


Ontwerp razendsnel je keuken in 3D

Bij het samenstellen van je keuken wil je natuurlijk ook meteen weten hoe het eruit komt te zien. Met onze Touch Reality tool ontwerp je samen met de keukenadviseur binnen 30 minuten jouw keuken in 3D – gewoon aan de (digitale) keukentafel. Loop als het ware door jouw nieuwe 3D-design en krijg meteen een realistisch beeld. 


Passend advies bij jouw wensen

De kans is groot dat je al ideeën hebt over de inrichting en stijl van je keuken. In het adviesgesprek neemt onze keukenadviseur jouw persoonlijke wensen en het budget door. Kook je bijvoorbeeld vaak gerechten in de oven of vind jij kastruimte belangrijk? Dan zal de ene opstelling beter werken dan de ander. Wij geven je graag advies over de indeling, materialen en keukenapparatuur om jouw droomkeuken binnen het aangegeven budget te realiseren. 

Openingstijden

Vandaag 10.00 - 18.00 uur

Morgen 10.00 - 18.00 uur

Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Zondag Gesloten

Maandag Gesloten

Dinsdag 10.00 - 18.00 uur

Woensdag 10.00 - 18.00 uur


Adres

Egelantier 5

6163RB Geleen

Gelegen op Retailpark Sittard Geleen

020 227 3198


Locatie BCC Geleen

Maak een afspraak

Voor een winkelafspraak of een Whatsapp (video) gesprek.


Bereikbaarheid

Auto

Kom je met de auto? Dan kan je bij onze winkel gratis parkeren. Je vind de winkel op Retailpark Sittard Geleen langs de Urmonderbaan (N294), de doorgaande weg tussen Sittard en Urmond. Via de Urmonderbaan ben je er in 5 minuten vanaf de A2 (afslag Urmond).