Welkom bij BCC Goes

Openingstijden

Maandag 12:00-18:00 uur
Dinsdag 09:30-18:00 uur
Woensdag 09:30-18:00 uur
Donderdag 09:30-21:00 uur
Vrijdag 09:30-18:00 uur
Zaterdag 09:00-17:00 uur
Zondag Gesloten
Locatie BCC BCC Goes

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Goes

Marconistraat 4
4461HH Goes

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Goes

goes
goes
goes
goes

Vestigingsmanager de heer Zweedijk en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Goes. Deze BCC winkel maakt deel uit van de Woonboulevard Goes en is gevestigd aan de Marconistraat.

Stuur een email naar deze winkel: goes@bcc.nl

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Goes. De ruime en overzichtelijke winkel aan de Marconistraat heeft een oppervlakte van 665 vierkante meter. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Goes helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze.

Service en garantie

Tot 1 februari 2015 was deze winkel een filiaal van Mikro-Electro. Heeft u onverhoopt te maken met een defect aan een product dat u voor de overname door BCC in deze winkel kocht, dan kunt u voor service en garantie nu uiteraard bij ons terecht. Op deze pagina leest u wat BCC voor u kan doen.

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Goes voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC Goes maakt deel uit van Woonboulevard Goes en bevindt zich aan de Marconistraat. In de directe omgeving vindt u verschillende winkels, waaronder Kwantum, Leen Bakker, Jumbo en Montel.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan kunt u direct bij de Woonboulevard parkeren.

Met het openbaar vervoer

BCC Goes bevindt zich op een steenworp afstand van NS station Goes. U wandelt er in een kleine vijf minuten naartoe. Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5992 beoordelingen)